S-a aflat ce droguri a consumat Răzvan Ciobanu înainte de accident! Avea cinci substanțe în sânge

 Oana Popoiag
.
Răzvan Ciobanu droguriRăzvan Ciobanu droguri

După ce în urma rezultatelor preliminare de ieri ale autopsiei lui Răzvan Ciobanu s-a constat că acesta avea droguri în sânge, se pare că între timp s-a aflat și ce anume consumase designerul. Conform lui Dan Capatos, acesta avea cinci substanțe în sânge.

În cursul zilei de ieri, o ipoteză șocantă, dar nu total neplauzibilă, venea să mai facă un pic de lumină în misteriosul mod în care s-a produs accidentul rutier fatal al lui Răzvan Ciobanu. În urma rezultatelor preliminare ale autopsiei, se pare că designerul era drogat în momentul în care s-a produs accidentul ce i-a curmat viața la doar 43 de ani, conform Libertatea.

 Ce droguri ar fi consumat Răzvan Ciobanu înainte de accidentul fatal

Trebuie ținut cont că rezultatele preliminare ale autopsiei ar putea să fie dezmințite la testele finale, care vor ieși în trei săptămâni. În ediția de aseară a 'Xtra Night Show', Dan Capatos a menționat și drogurile pe care, conform testelor, le-ar fi consumat Răzvan Ciobanu înainte de a pleca din Mamaia. 'I s-au găsit urme de cocaină și metamfetamine. Avea 5 substanțe la testul rapid. Ele vin, oficial, peste 3 săptămâni', a dezvăluit Capatos.

Răzvan Ciobanu a cheltuit o avere pe cocaină: 'Am vrut să fiu Mick Jagger!„

Răzvan Ciobanu nu este străin de consumul de stupefiante, ba mai mult, anul trecut a fost implicat, alături de Raluca Bădulescu, într-un dosar cu droguri, cei doi fiind citați ca martori în dosarul 'Cocaină pentru VIP-uri'. Designerul a negat orice implicare în respectivul caz, dar de-a lungul timpului a spus pe șleau că s-a drogat.  „Drogurile sunt un termen foarte larg. Singurul drog pe care l-am încercat a fost cocaina. Cocaina este un drog social, nu este un drog care dă dependență. Aș putea să spun că în 2009 am vrut să văd cum e să fii Mick Jagger. N-am mai vrut să fiu Tom Ford, am vrut să fiu Mick Jagger. M-am gândit să văd ce inseamnă să trăiești pe principiul unui rock star. (…)Dacă nu aș fi cheltuit bani pe cocaină, aș fi avut probabil încă 100 de perechi de pantofi pe lângă cei 200 pe care îi am deja. Nu aș șterge cu buretele acea perioadă, nu aș șterge nimic, pentru că lucrurile astea m-au ajutat să fiu cine sunt acum', declara Răzvan Ciobanu în urmă cu câțiva ani pentru Libertatea, întrebat de perioada în care una din modurile sale de relaxare preferate erau substanțele interzise.

Foto: Instagram

Citește și:

Cu ce ajunsese să facă afaceri Răzvan Ciobanu pentru a se întreține. Totul a început în 2013

Din ce cauză Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranță în momentul accidentului

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton