Partenerul de afaceri al lui Răzvan Ciobanu, despre ultimele ore de viață ale designerului: „Nu era Răzvan pe care-l știu eu...!”

 Oana Popoiag
.
Răzvan CiobanuRăzvan Ciobanu

Noi detalii ies la iveală despre ultimele ore de viață ale lui Răzvan Ciobanu. Un partener de afaceri al designerului a rupt tăcerea, dând informații prețioase și detaliate despre starea nefirească în care acesta se afla cu doar câteva ore înainte de accidentul fatal. Cei doi s-au întâlnit la o terasă din Mamaia, de unde Răzvan a plecat direct spre moarte.

Noi detalii halucinante ies la iveală despre ultimele ore de viață ale lui Răzvan Ciobanu, înainte de a-și pierde viața într-un cumplit accident rutier. În perioada petrecută la Mamaia, unde fusese pentru festivalul Sunwaves, Răzvan Ciobanu a interacționat cu mai mulți prieteni, numitorul comun al acestor întâlniri fiind că designerul părea tulburat. Lucru întărit de o nouă mărturie, venită, pentru cancan.ro, din partea unui partener de afaceri al creatorului de modă, Sorin Oprea. Unul dintre ultimii oameni ce l-au văzut în viață pe Răzvan Ciobanu, Sorin Oprea a dezvăluit că se afla la o terasă în Mamaia când l-a întâlnit pe designerul vizibil agitat.

Sorin Oprea a stat de vorbă cu Răzvan Ciobanu cu foarte puțin timp înainte de accident

A apărut de nicăieri și era destul de debusolat. Era obosit şi deloc încântat de ce se întâmpla la mare. A spus că venise cu o zi în urmă la mare cu nişte prieteni. Ideea e că a cerut un pahar de apă, am stat puțin de vorbă. Nu era Răzvan pe care-l știu eu. Rămăsese fără baterie, avea şi telefonul spart, crăpat. Mi-a spus că şi-a spart telefonul, că nu mai are baterie. Mi-a cerut cheia de la maşină să-şi încarce telefonul, dar a zis că-l încarcă în drum spre Bucureşti. Urma să se întoarcă cu noi la București. I-am spus că mai stăm câteva ore să facem niște poze cu drone și după plecăm împreună. Părea destul de neliniștit și era confuz. La un moment dat, a spus că se duce să-şi cumpere ţigări şi nu s-a mai întors. L-am aşteptat o oră, dar nu s-a mai întors. L-am sunat, dar avea telefonul închis'.(…) Mă simt responsabil pentru moartea lui! Poate că trebuia să acționez cu mai multă băgare de seamă. Nu trebuia să-l las să plece. Sunt șocat de ce s-a întâmplat. Îmi reproșez faptul că trebuia să mă gândesc mult mai serios la situația în care se afla Răzvan și să încerc să-l ajut', a declarat  pentru cancan.ro Sorin Oprea, cel ce, în urmă cu aproape un an, l-a invitat pe Răzvan Ciobanu să creeze linia pentru femei a brandului de haine pe care îl deține. De altfel, designerul era foarte încântat de această colaborare, linia pentru fete desenată și construită de el fiind pusă la vânzare în septembrie 2018.

Foto: Instagram

Citește și:

S-a aflat ce droguri a consumat Răzvan Ciobanu înainte de accident! Avea cinci substanțe în sânge

Ce se va întâmpla cu averea lui Răzvan Ciobanu. Ce spunea despre bani: 'Câștig destul ca să îmi permit să mă mut într-un azil la bătrânețe'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton