S-a aflat când și unde va avea loc nunta lui Syda, fostul soț al Elenei Băsescu, cu Sheila: "Suntem acum în focuri cu pregătirile"

 Cica Cristina
.

Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, se pregătește să se însoare din nou, cu turcoaica Sheila. Când și unde va avea loc evenimentul mult așteptat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Chiar dacă a avut parte de un mariaj eșuat, Bogdan Ionescu, zis Syda, este decis să-și mai acorde încă o șansă și să se căsătorească cu turcoiaca Sheila. Nunta ar urma să aibă loc în Istanbul, iar mirii se află în focul pregătirilor.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a găsit fericirea în brațele turcoicei Sheila. Au o relație de mai bine de un an, iar cererea în căsătorie a avut loc în Sardinia, pe o plajă desprinsă din Paradis.

Citește și: Gabriela Cristea, surpriză inedită pentru Tavi Clonda de ziua lui:„Nu prea pot să spun chiar tot'

„Suntem acum în focuri cu pregătirile pentru că situația în Turcia este așa cum este. Nu am încercat niciodată să ne schimbăm reciproc. Totul a venit natural, ca un lucru firesc. Ne dorim să rămânem alături pentru totdeauna unul de celălalt', a spus Sheila, la Antena Stars.

Citește și: Jador, implicat într-un accident! Bolidul de lux, grav avariat:„Am blocat toată intersecția. Mașina era distrusă'

Nunta, care se anunță cu fast, ar urma să aibă loc pe 3 octombrie. Locația este una de lux: Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului, notează spynews.ro.

Bogdan Ionescu și Elena Băsescu au divorțat în 2016

Reamintim că în urmă cu patru ani, la 4 ani de la nuntă, Elena Băsescu şi Syda au divorţat la notar, pe cale amiabilă, fără scandal şi au decis să aibă custodie comună, fără restricții, asupra celor doi copii pe care îi au împreună.

copii-620×620copii-620×620

Citește și: Alina Ceușan, ipostază extrem de sinceră:„Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!'

Cât despre avere, au spus surse apropiate familiei Băsescu pentru Libertatea, Elena şi Bogdan au decis să nu facă partaj şi să lase casa în care au locuit împreună, până acum, celor doi moştenitori.

EBa nu ar fi cerut pensie alimentară, ea fiind cea care a iniţiat actele de divorţ.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton