Berna de la Puterea dragostei, primele declarații după despărțirea de Philip: "De înșelat nu este vorba, dar..."

 Oana Pantazi
.

Vestea că Berna de la Puterea dragostei și Philip s-a despărțit i-a șocat pe fanii celebrului cuplu, care așteptau să audă clopotele de nuntă. Iată care este motivul care i-a făcut pe cei doi îndrăgostiți să pornească pe drumuri separate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Berna de la Puterea dragostei și Philip au fost doi dintre cei mai iubiți concurenți ai emisiunii, însă povestea lor nu s-a materializat cu o căsătorie… Din păcate, Bernadette a vorbit pentru prima oară despre despărțirea ei de Philip, logodnicul ei, dezvăluind nu numai faptul că s-au despărțit, ci și care a fost motivul neașteptatei separări…

Berna de la Puterea dragostei „Când intervine gelozia, se duce totul”

După câte a mărturisit fosta concurentă, se pare că vina le aparține amândurora, deoarece și unul, și altul sunt extrem de geloși, iar în timp relația lor s-a erodat.

„În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles și au intervenit toate geloziile posibile si din partea mea si din partea lui. Când intervine gelozia, se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel.

Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă, s-a produs o ruptură. Dacă aș ști, v-aș spune. Totul s-a întâmplat încetișor. De înșelat nu este vorba, dar sper să nu fie asta problema. Încă îl iubesc pe Philip', a mărturisit Berna de la Puterea dragostei la Teo Show.

Citește și: Detalii din culisele X Factor. Delia spune totul despre relația cu Loredana: „Motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie…”/ EXCLUSIV

Berna-Puterea-dragosteiBerna-Puterea-dragostei

Există șanse de împăcare!

În pofida acestui deznodământ, Berna de la Puterea dragostei mai speră că între ea și Philip încă există șanse de împăcare, fosta concurentă mărturisind cu ochii în lacrimi că încă îl mai iubește. Asta cu atât mai mult cu cât sunt angrenați în proiecte profesionale comune (cei doi au filmat un videoclip împreună și urmau să colaboreze și la al doilea).

„E vorba să comunicăm noi mai mult. Mi-aș dori să ne împăcăm, pentru că îl iubesc foarte mult. Gelozia asta incredibilă distruge tot. (…) Am hotărât să iau o pauză, să mă întorc la ai mei acasă. E mai bine pentru amândoi. Încă avem foarte multe proiecte împreună (…) Din partea mea sunt șanse 100% să ne împăcăm. Sper din partea lui să fie tot la fel. De două zile nu mai stăm împreună, dar am mai vorbit ca prieteni', a adăugat Berna, care a mărturisit că a păstrat inelul de logodnă.

La final, Bernadette i-a transmis lui Philip și un mesaj prin intermediul camerelor:

„Philip, te iubesc foarte mult și, sincer, eu m-aș vedea tot restul vieții mele cu tine'.

Rămâne de văzut însă dacă declarația ei de dragoste emoționantă i-a atins lui Philip coarda sensibilă…

Citește și: Cornelia Catanga, adevărul despre despărțirea de Aurel Pădureanu, după 33 de ani: „Am niște dovezi!”

Foto: Instagram, captură TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton