Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

 Cica Cristina
.

Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară și deja a postat primele imagini cu burtica de gravidă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Actrița Disney a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a postat mai multe imagini în care apare alături de soțul ei, Christopher French, iar burtica de gravidă este deja vizibilă.

Îmbrăcată într-o rochie albă și radiind de fericire, actrița apare în ipostaze emoționante cu soțul ei.

Citește și: Lidia Buble vorbește despre relația cu Costi Ioniță, după ce a fost surprinsă alături de el:„Dacă ar fi să apar cu toți în presă…'

Cei doi vor deveni părinți pentru prima oară, iar vestea a atras, precum era de așteptat, o serie de mesaje de felicitare din partea colegilor de breaslă: de la Kaley Cuoco, Haylie Duff, până la Vanessa Hudgens sau Amanda Kloots.

Citește și: Oana Zăvoranu a izbucnit, când fanii au criticat-o pentru operații:„Nu ca toate care sunt făcute copy-paste'

Ashley-Tisdale-1Ashley-Tisdale-1

Ashley Tisdale și Christopher French au aniversat 6 ani de căsătorie

De curând, fericitul cuplu a aniversat șae ani de căsătorie, prilej de care Ashley Tisdale a profitat pentru a-i transmite un mesaj partenerului său.

„Îmi amintesc că mă temeam atunci când te-am cunoscut pentru că nu puteam să cred cât de frumos te porți cu mine. Nimeni nu s-a comportat cu mine așa vreodată. Dar am avut încredere în inima mea și 8 luni mai târziu eram un cuplu de copii logodiți. Chris, tu chiar m-ai transformat într-o versiune mai bună a mea pentru că mă inspiri în fiecare zi. Inima ta este pură, ai face orice ca să mă vezi fericită, în toate momentele bune și momentele rele, tu ești piatra mea de bază. Sunt atât de recunoscătoare că sunt soția ta. Te iubesc', a scris Ashley Tisdale pe rețelele de socializare.

Citește și: Gabriela Cristea, surpriză inedită pentru Tavi Clonda de ziua lui:„Nu prea pot să spun chiar tot'

Sursa foto: Facebook, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton