Rusia vine în ajutorul Italiei. Armata rusă trimite zeci de virologi militari, echipamente medicale și de dezinfecție pentru a ajuta ţara să lupte împotriva coronavirusului

 Cica Cristina
.

Rusia vine în ajutorul Italiei, în urma unei discuții dintre președintele Vladimir Putin și premierul italian Giuseppe Conte. Armata rusă urmează să trimită militari şi echipamente în Italia.

Russian President Putin meets Italian PM ConteRussian President Putin meets Italian PM Conte

Kremlinul își arată sprijinul pentru italienii greu încercați în aceste momente dificile.

Armata rusă intenționează să trimită zeci de virologi militari, echipamente medicale şi de dezinfecţie, astfel încât să sprijine Italia, în lupta împotriva noului coronavirus, notează mediafax.ro.

Citește și: Victime din cauza coronavirus în România

Premierul italian și-a exprimat profunda recunoștință pentru efortul depus de Rusia pentru a ajuta Italia, a doua cea mai afectată țară din lume de COVID-19 cu peste 5.400 de morți și peste 59.000 de cazuri de îmbolnăviri.

Situația este critică, iar statisticile din ce în ce mai îngrijorătoare. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat nu mai puțin de 5.560 îmbolnăviri şi alte 651 de decese.

Sursa foto: Pixabay, Facebook, Hepta

Citește și: Mesajul unei tinere infectate cu noul coronavirus: „Dacă cineva se gândește să își asume vreun risc, doar uitați-vă la mine.Sunt la Terapie Intensivă, nu pot să respir fără tub”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton