Andreea Bălan, deranjată de comportamentul lui George Burcea: "El nu s-a mai ocupat de creşeterea Clăriţei, din cauza unor motive pe care nu vreau să le discut"

 Oana Pantazi
.

Deja nu mai e o noutate pentru nimeni că Andreea Bălan și George Burcea urmează să divorțeze, însă, se pare, între cei doi au mai rămas multe lucruri nespuse, așadar se folosesc de conturile de socializare pentru a-și împărtăși nemulțumirile. De data aceasta, Andreea Bălan a fost cea care și-a atacat dur viitorul fost soț, arătându-se deranjată de comportamentul său!

Andreea Bălan și George Burcea au luat decizia de a divorța la doar 5 luni de la cununia civilă și botezul mezinei lor, Clara, cei doi hotărând să se despartă la tribunal, de îndată ce acest lucru va fi posibil. Până atunci însă, dat fiind că Andreea se află în autoizolare cu fetițele la ea acasă, războiul dintre ei se poartă prin intermediul rețelelor de socializare…

Într-un vlog postat astăzi, Andreea Bălan s-a arătat extrem de deranjată cu privire la declarațiile pe care le-a făcut George Burcea despre relația lor.

„Trebuie să existe o decenţă în declaraţii. Decenţă pe care evident că George nu a păstrat-o. A postat la un moment dat o chestie pe care ulterior şi-a retras-o şi mă bucur că a făcut acest lucru. Trebuie ca tot timpul să vorbim unul despre altul frumos. A fost o relaţie frumoasă într-o anumită perioadă şi trebuie să păstrăm pentru Ella şi pentru Clara, doar momentele frumoase”, a spus artista.

El nu s-a mai ocupat de creşeterea Clăriţei

Andreea a explicat și care au fost o parte dintre motivele pentru care ea și George Burcea nu mai pot forma un cuplu, lăsând să se înțeleagă că soțul ei nu a fost un tată prea responsabil…

„Despărţirea a fost inevitabilă, fără a da prea multe detalii. Într-o relaţie greşesc ambii parteneri, evident unul mai mult, altul mai puţin, dar eu ştiind prin ce traume a trecut el în copilărie… Eu cred că suntem definţi de copilărie şi de multe ori reacţionăm cu emoţiile din trecut. Le proiectăm pe persoana din prezent… El nu s-a mai ocupat de creşeterea Clăriţei, din cauza unor motive pe care nu vreau să le discut. După stopul cardiac, după a doua operaţie de cezariană din nou a trebuit să îmi revin foarte repede pentru că a necesităţile, facturile veneau, aveam doi copii şi totul trebuia să fie bine”, a mai comentat Andreea.

Foto: Instagram

Andreea-Balan-familie-2Andreea-Balan-familie-2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton