Olga Kurylenko s-a vindecat de coronavirus. Actrița din James Bond a descris etapele bolii: ”Aveam febră mare și dureri îngrozitoare de cap”

 Oana Popoiag
.

Olga Kurylenko, una dintre primele vedete diagnosticate cu coronavirus, a anunțat pe pagina sa de Instagram că a scăpat de boală. Bomba sexy din James Bond a descris concis etapele prin care a trecut în cele două săptămâni de suferință, de la febră până la tuse și dureri de cap puternice.

Frumoasa actriță Olga Kurylenko a anunțat că a scăpat de coronavirus, după aproape două săptămâni de luptă cu boala care face ravagii pe tot mapamondul. Vedeta a explicat în detaliu etapele prin care a trecut în cele două săptămâni de boală, explicând simptomele și evoluția lor.

Olga Kurylenko a descris evoluția coronavirus. Cum a trecut de la febră la tuse

'Ca o recapitulare a bolii: Prima săptămână m-am simțit foarte rău, mai mult am zăcut în pat, cu febră mare și mă durea capul îngrozitor. În a doua săptămână, febra a dispărut complet, dar a apărut tusea. În plus, mă simțeam foarte obosită.

După aproape 14 zile, însă, pot să spun că mă simt chiar bine. Tusea a dispărut aproape complet, mă mai chinuie doar dimineața, dar apoi, pe parcursul zilei, nu mai am probleme. Sunt bine acum, mă bucur de acest timp de izolare pentru a medita la viața mea și pentrua petrece timp cu băiețelul meu', a dezvăluit actrița pe pagina sa de Instagram, acolo unde a mai explicat ce pastile ia.

Olga Kurylenko, stabilită la Londra, face parte din pacienții care au fost trimiși să se recupereze acasă, în autoizolare, din cauză că spitalele erau deja arhipline. Nu i s-a dat nicio medicație anume și i s-a comunicat că, în cazul în care febra crește și are nevoei de ajutor, să sune la Salvare.

Actrița nu știe de unde a luat coronavirus, dar bănuiește că a fost probabil o clanță de taxi pe care a pus mâna și apoi și-a atins fața.

Olga Kurylenko coronavirusOlga Kurylenko coronavirus

Foto: Hepta, Instagram

Citește și: Mesajul unei tinere infectate cu noul coronavirus: „Dacă cineva se gândește să își asume vreun risc, doar uitați-vă la mine. Sunt la Terapie Intensivă, nu pot să respir fără tub”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton