Roxana Blagu și Andrei Badiu s-au căsătorit și și-au botezat fiul, în aceeași zi! Primele imagini de la eveniment

 Cica Cristina
.

Roxana Blagu, fosta solistă de la Trident, a avut parte de un dublu eveniment în weekend: s-a căsătorit și a avut botezul fiului ei! Iată primele imagini de la petrecere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Clipe de fericire pentru Roxana Blagu. Se pare că, în sfârșit, soarele răsare și pe strada fostei soliste. Suferă din cauza faptului că nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani și nici chiar venirea micuțului ei pe lume nu a putut înăbuși durerea pe care o simte.

Acum, însă, a avut parte de momente speciale. Roxana Blagu și Andrei Badiu au organizat botezul fiului lor, care a primit numele Sasha și au profitat de ocazie pentru a face și nunta.

Citește și: A devenit mamă din nou, dar nu i-a alinat suferința! Roxana Blagu nu și-a mai strâns fetița în brațe de 7 ani:”O parte a sufletului e sfâșiată”

Chiar și invitații au fost luați prin surprindere de cununia religioasă, în cadrul căreia au spus „da” cu toată inima.

Roxana Blagu a avut două ținute pentru evenimente: în calitate de mireasă a purtat o rochie albă, vaporoasă, trei sferturi, iar la botez a purtat o rochie lungă, de culoare mov, cu buline albe.

Citește și: Cine a câștigat Ferma 2020.Marele câștigător este un concurent surpriză

Roxana Blagu: „Cununia religioasă a fost o surpriză pentru invitați”

„Gata, am trecut de stresul botezului. Cununia religioasă a fost o surpriză pentru invitații noștri. Pot spune că începând de miercuri, acestea au fost unele dintre cele mai stresante zile din viața mea. Din cauza restricțiilor și a situației actuale, a trebuit joi să anunț aproximativ 40 de persoane dragi să nu mai vină', a transmis Roxana Blagu, fericita mireasă și proaspătă mămică.

Roxana-Blagu-1Roxana-Blagu-1

Până a urmă, totul a decurs ca la carte! Micuțul Sasha a fost extrem de cuminte pe durata evenimentului, prietenii apropiați și rudele fiindu-le aproape pentru a împărtăși momentele de fericire.

Roxana Blagu: „Suntem binecuvântați cu așa minune!”

De la eveniment nu au lipsit Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea.

„Sasha a fost cel mai cuminte bebeluș și nu a plâns o secundă, ba mai mult, a fost atât de curios și atent la tot ce se întâmplă în timpul slujbei de parcă înțelegea tot! Suntem binecuvântați cu așa minune!

Citește și: Mihaela Rădulescu a povestit totul despre primul iubit și primul eșec în dragoste:„Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat'/ EXCLUSIV

Vremea a ținut cu noi și s-a putut desfășura totul bine. Mulțumim celor care au fost alături de noi fizic, dar și celor care au înțeles situația și ne-au transmis toată energia lor pozitivă. Persoane dragi, familie și prieteni extrem de apropiați de care îmi este dor și abia aștept să ne putem vedea când toată această perioadă urâtă va trece. Înainte de toate, sănătatea este cea mai importantă', a mai spus Roxana Blagu, potrivit Click.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton