De ce a plecat Mihai Petre de la Românii au talent. În urmă cu două săptămâni promova noul sezon al show-ului la emisiunea lui Măruță

 Oana Pantazi
.

În mod surprinzător, Mihai Petre, una dintre vedetele PRO TV, a părăsit juriul Românii au talent, el urmând a fi înlocuit de Alexandra Dinu. Iată care este motivul pentru care Mihai Petre a renunțat la rolul de jurat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Petre are o istorie lungă la PRO TV, postul care l-a făcut celebru, dansatorul și coregraful participând de-a lungul anilor la proiexte de succes ca Dansez pentru tine, Românii au talent și Uite cine dansează.

O despărțire neașteptată

Iată însă că, în mod neașteptat, Mihai Petre s-a despărțit de postul din Pache Protopopescu, deși, în urmă cu nici o lună, nimic nu anunțat acest deznodământ. Ba mai mult, pe 23 septembrie, în emisiunea lui Cătălin Măruță, coregraful promova cel de-al 11-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, alături de Pavel Bartoș…

Pe 9 octombrie însă, a apărut informația oficială care anunța despărțirea lui Mihai Petre de PRO TV: „În noul sezon, renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului. În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului”.

La scurt timp, coregraful și-a anunțat și el plecarea de la Dansez pentru tine, pe pagina de socializare.

Citește și: Mihaela Rădulescu a povestit totul despre primul iubit și primul eșec în dragoste: „Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat”/ EXCLUSIV

„Sezonul 11 «Românii Au Talent» nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența «Românii au talent» este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică. Mulțumesc Pavel Bartoș, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că «Românii Au Talent» este, fără îndoială, cel mai bun show de entertainment din România.
Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”
, a scris Mihai Petre pe Instagram.

Mihai Petre, fără alte proiecte cu PRO TV

Plecarea lui Mihai Petre de la PRO TV a ridicat multe semne de întrebare, cu atât mai mult cu cât formula Mihai Petre, Andi Moisescu, Andra și florin Călinescu s-a dovedit a fi una de succes, cei patru jurați completându-se reciproc perfect. E greu de spus dacă aceasta a fost alegerea personală a coregrafului, într-un context în care școala sa de dans, în perioada pandemiei, nu a funcționat cu siguranță la capacitate maximă.

1Mihai-Petre-11Mihai-Petre-1

Confrom apropiaților vedetei, Mihai Petre nu mai are contract cu postul din Pache Protopopescu, nefiind implicat în niciun alt proiect de la PRO TV.

„Mihai Petre e liber de contract. Nu are un alt proiect în PRO TV și nici nu se întrevede un altul momentan. Acum se obișnuiește și el cu această schimbare, și-a canalizat energia înspre fetițele lui și către academia sa de dans, care funcționează la o capacitate limitată, din cauza restricțiilor impuse de pandemie”, au declarat pentru Click surse din anturajul artistului.

Citește și: Prinţul Albert de Monaco a curtat-o pe Camelia Potec, însă ea l-a refuzat: „Poți să fii și acasă prințesa cuiva'

Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre la Românii au talent

Dacă, la startul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!

Mihai Petre părăsește masa juriului Românii au talent, iar în locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului.

Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, în urmă cu 16 ani, Alexandra Diniu, noul jurat de la Românii au talent a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia.

De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton