Primul soț al Adinei Alberts a murit de coronavirus! "S-a zbătut trei săptămâni să supraviețuiască"

 Oana Pantazi
.

Primul soț al Adinei Alberts, George Alberts, a murit de coronavirus, la Spitalul Matei Balș. Vestea a fost dată de fosta lui soție pe Facebook.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, George Alberts, primul soț al Adinei alberts, a pierdut lupta cu boala, omul de afaceri fiind răpus de coronavirus la vârsta de 66 de ani. Vestea tristă a fost confirmată de către Paul Wood, pe contul său de Facebook, unde mulți oameni de afaceri, bancheri români și olandezi, și-au exprimat regretele.

George Alberts a murit în spital

Moartea lui George Alberts a fost un șoc pentru apropiații săi. Decesul omului de afaceri, care locuia în România de 25 de ani, a creat multă compasiune inclusiv în mediul online, unde prietenii și-au exprimat regretul.

„Dragul nostru prieten George Alberts a murit aseară din cauza complicațiilor coronei. Verificându-mi telefonul, mi-am dat seama că avem sute de amintiri plăcute împreună, de la Tanzania la Madrid și chiar aici, în România, cine de Crăciun în Marriot, brunch la DonCafe (încă îmi plac ouăle Benedict), nenumărate petreceri și evenimente. Sunt recunoscătoare pentru toate acestea, pentru timpul petrecut împreună, pentru sfaturile, prietenia și joie de vivre. Și nu voi uita niciodată ultimul tău sfat, acum 2 săptămâni, să-mi porți mereu zâmbetul. Îți mulțumesc că exiști în viața mea!

Cea mai tristă veste pe care am primit-o în ultima vreme! Unul dintre cei mai mișto oameni (șefi) cu care am lucrat în sistemul bancar s-a stins noaptea trecută, după ce a pierdut lupta cu virusul COVID! Dumnezeu să te odihnească în pace, George!' sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe scrise de prieteni în memoria lui George Alberts.

Citește și: Mihaela Rădulescu a povestit totul despre primul iubit și primul eșec în dragoste: „Nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat”/ EXCLUSIV

121300879_10223660685601104_130266065257353484_n121300879_10223660685601104_130266065257353484_n

Adina Alberts, acuzații grave

Adina Alberts a anunțat și ea pe Facebook moartea primului ei soț, prin intermediul unui mesaj destul de dur la adresa sistemului de sănătate românesc. Fosta soție a lui George alberts a spus că acesta „s-a stins la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean'.

„S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză la rece'. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa', a scris soția omului de afaceri Viorel Cataramă pe contul de socializare.

Citește și: Prinţul Albert de Monaco a curtat-o pe Camelia Potec, însă ea l-a refuzat: „Poți să fii și acasă prințesa cuiva'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton