Roata s-a întors! În timp ce Răzvan Simion suferă după despărțirea de Lidia Buble, Diana e fericită alături de noul iubit: cei doi și-au consolidat relația în fața lui Dumnezeu

 Stamen Diana
.

După toată durerea suferită, Diana Simion este din nou fericită. Soția lui Răzvan Simion trăiește momente frumoase alături de noul iubit, Radu Bița, în timp ce matinalul de la Antena 1 suferă în urma despărțirii de Lidia Buble.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Diana și Răzvan Simion au fost împreună încă din perioada facultății și și-au întemeiat familia mult dorită. Nimic nu ar fi dat de bănuit că divorțul le va bate la ușă la un moment dat.

Fosta soție a prezentatorului TV a aflat din presă despre intențiile lui Răzvan Simion cu Lidia Buble, iar atunci a băgat divorț. După despărțire, matinalul de la Antena 1 și artista și-au făcut relația publică.

Diana Simion a suferit cumplit, mai ales că a rămas singură cu doi copii. La aproape 5 ani de la divorț, fosta soție a lui Răzvan Simion și-a găsit liniștea și sufletul pereche. Femeia s-a mutat la Timișoara și locuiește cu iubitul, dar și cu cei doi copii, Iana și Tudor.

Diana Simion și iubitul timișorean au devenit părinți spirituali

Zilele trecute, Diana Simion și Radu Bița au ajuns în fața altarului, dar nu pentru a se cununa, ci pentru a boteza o fetiță. Cei doi par a fi foarte fericiți împreună și nimic nu le-ar putea strica relația.

Fie roata și pătrată, tot se întoarce ea odată, zice o vorbă din popor. Acum, în timp ce Diana este fericită și pare că a uitat complet de căsnicia eșuată, Răzvan Simion suferă după despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a renunțat la soție, pentru a începe o relație cu artista.

Răzvan-Simion-și-familiaRăzvan-Simion-și-familia

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton