Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, după imaginile cu maimuța bătută. I-a făcut plângere Tudy Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu

 Lupescu Anca
.

Polițiștii au deschis un dosar penal după plângerea consilierului general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu. Plângerea vizează modul în care a fost tratată maimuța Margheritei de la Clejani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

'În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis  două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj', a declarat Tudor Ionescu. 

După ce a făcut sesizarea, consilierul general al ALDE a primit o adresă din partea autorităților. Potrivit acesteia, cercetările privind aspectele reclamate sunt continuate într-un dosar penal.
De câteva luni, Margherita din Clejani este fascinată de noul său animal de companie. Artista merge cu maimuța peste tot și o postează deseori pe rețelele de socializare.

Maimuța aparține de fapt unor prieteni ai familiei din Clejani. Aceștia sunt părinți adoptivi, deocamdată. Însă cu toții s-au îndrăgostit iremediabil de animal.

3_10933_1093

'Maimuța e a unui prieten din străinătate și mi-o aduce mie din când în când. Eu m-am atașat foarte tare de ea, datorită faptului că copilașii mei s-au făcut mari, nu-mi mai acordă atenție, iar Lio e ochii mei din cap.', a spus Viorica din Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Ioniță și Viorica de la Clejani sunt extrem de afectați de scandalul în care este implicată fiica lor, Margherita de la Clejani. Cei doi artiști trec prin clipe grele de mai bine de o săptămână, de când tânăra a provocat un accident rutier și apoi s-a aflat că ea consumase substanțe halucinogene înainte de a urca la volanul mașinii.

Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declarații în spațiul public. Avem încredere în instituțiile statului român și suntem pe deplin convinși că își vor îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform competențelor și legislației în vigoare. Mulțumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională și ne-a fost alături, permițându-ne și nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine! Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viață intimă al fiecărei persoane!, se arată în mesajul transmis de Ioniță și Viorica de la Clejani.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton