Reacția Laurei Cosoi după moartea lui Bogdan Stanoevici: "M-a susținut, m-a înțeles, nu-mi vine să cred că nu mai e"

 Cica Cristina
.

Bogdan Stanoevici a murit la 62 de ani, iar vestea a picat ca un trăsnet pentru cei care l-au apreciat. Laura Cosoi l-a cunoscut pe platourile de filmare și a ținut să transmită un mesaj după moartea celui care a sprijinit-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi și Bogdan Stanoevici s-au cunoscut în timp ce filmau pentru pelicula Cel Ales' (2015). Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa regretatului actor: a simțit că îi este alături și s asusținut-o cum a putut mai bine. De asemenea, l-a lăudat pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe pltourile de filmare.

În filmul Cel Ales', am jucat alături de Bogdan Stanoevici. Auzisem despre el, dar l-am cunoscut cu adevărat pe platoul de filmare. Lucrând împreună s-a dovedit a fi indulgent cu personajul meu, Nora și empatic cu mine. Deși își păstra energia pentru ceea ce urmă să joace, își găsea întotdeauna răgaz să radă la glumele mele, offstage.

Laura-Cosoi-Bogdan-Stanoevici-1Laura-Cosoi-Bogdan-Stanoevici-1

M-a susținut, m-a înțeles și pe toată durata filmărilor a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit, devenind pentru mine partenerul ideal de joc. Am avut chimie' cum se spune și uneori ne prindea noaptea la filmări discutând despre personaje, situații, Franța, comunism, viață…„, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi: „Nu îmi vine să cred că nu mai ești, Bogdan Stanoevici!”

Vedeta, care și-a pierdut de curând și tatăl, este încă în stare de șoc după dispariția actorului Bogdan Stanoevici. Pe final a ținut să-i mulțumească pentru generozitate!

Nu îmi vine să cred că nu mai ești, Bogdan! Îți mulțumesc și acum, că și acum 6 ani, pentru generozitate! Cel Ales' rămâne proiectul meu de suflet și datorită ție! Să mergi în lumina și Domnul să te primească la el!„, a mai subliniat ea.

Citește și: Vlad Gherman, mesaj sfâșietor după moartea lui Bogdan Stanoevici:„Drum lin catre stele, tata!'

Citește și: Actorul Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19

Citește și: Bogdan Stanoevici a fost căsătorit cu o franțuzoaică și are un fiu.Ce s-a întâmplat după despărțire

Citește și: Alex Bodi, primul interviu, după ce a fost arestat. Daria Radionova l-a susținut necondiționat:„A fost un șoc plăcut'

Bogdan Stanoevici a murit la 62 de ani

Actorul era internat la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. În spital a contractat o infecție nosocomială. Medicii au apelat la o procedură riscantă pentru a-i salva viața, însă fără succes.

Actorul era internat la secția ATI a spitalului, după ce în luna noiembrie fusese confirmat cu COVID-19.

Bogdan Stanoevici a fost preluat, pe 24 decembrie, de la Spitalul Sf. Pantelimon și dus la Institutul Inimii din Capitală, unde prof. dr. Şerban Bubenek și echipa lui de specialiști au făcut tot posibilul să-l salveze.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton