Dan Negru, dezvăluiri incendiare: „Am fost la un pas să cumpăr PRO TV, Antena şi Kanal D”

 Lupescu Anca
.

Dan Negru a stârnit controverse după ce a făcut o postare în care vorbea despre cum ar fi putut cumpăra PRO TV Antena şi Kanal D. Nu au întârziat să apară reacţiile internauţilor. Prezentatorul TV a făcut recent o postare pe reţelele de socializare în care vorbeşte despre ce ar fi putut face cu banii dacă ar fi investit în Bitcoin sumele castigate la Te pui cu Blondele în 2010.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

El a vorbit despre faptul că a făcut atât de mulți bani încât ar fi putut să cumpere cele trei mari posturi de televiziune. Totodată, el a spus că o investiție inteligentă ar fi fost să cumpere monede virtuale, care în urmă cu 10 ani valorau doar 30 de cenți, iar acum valorează peste 40.000 de euro.

„Am fost la un pas să cumpăr PRO TV, Antena şi Kanal D cu tot cu Esca, Stoiceasca şi Süleyman. Asta dacă prin 2010 cu banii câştigaţi din „Te pui cu Blondele” aş fi cumpărat Bitcoin. Dar am fost blond şi fricos. In 2010 un Bitcoin valora 30 de cenţi. Azi a sărit de 40 mii de euro. JP Morgan şi alţi barosani spun că valoarea reală e juma de milon şi că acuşica va ajunge la 150 mii. Tot blond şi fricos rămân. N-am curaj. Marketingul criptomonedele arată partea însorită a poveştii. Vă arăt însă şi un site cu criptomonedele moarte in care mulţi şi-au pus speranţe şi economii şi au rămas cu buzele umflate. Bitcoin e ca vaccinul, fiecare cum crede. Cu un pic de curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca., a scris Dan Negru.

Dan-Negru-a-ratat-sansa-vietii-pentru-a-ramane-in-televiziuneDan-Negru-a-ratat-sansa-vietii-pentru-a-ramane-in-televiziune

Reacţiile nu au întârziat să apară: „Pai si noi cu cine mai faceam revelionul?, „Ăsta ar fi telul tău suprem? Sa fi patronul lu Esca? sau „Asta suna a reclama Dane…Cat despre Bitcoin…Nu este chiar cum crezi tu., i-au răspuns internauţii.

Cum a petrecut Dan Negru Revelionul

Dan Negru a dezvăluit ce a făcut de Revelion și a subliniat că a urmărit la televizor toate edițiile prezentate de el.

Astea de iarnă, acasă cu ai mei. E o tradiție veche şi mi-ar plăcea să o dau mai departe. Cândva, târziu, Dara şi Bogdan nu-şi vor aminti nici show-urile mele, nici audiențele pe care le făceam şi toate diplomele şi premiile mele vor ajunge în pod. Îşi vor aminti doar mirosul de Crăciun de acasă. E tot ce o să rămână', a spus el.

Cât despre Revelioanele prezentate de el, Dan Negru a spus că le-a văzut pe toate la TV.

Citește și:

Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Cum arată fiul uitat al lui Florin Busuioc. A scris o melodie despre tatăl lui: „Te-ai speriat și ți-ai luat tălpășița'

Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale'. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

„Le-am văzut pe toate, evident. Pe toate le-am văzut prima dată în minte, în imaginație, apoi pe platourile de filmare, apoi în montaj şi apoi la TV. Cam ăsta e traseul unui Revelion. Cu echipele de producție care m-au însoțit mereu. Nu este o diferență între bucuria Revelioanelor mele de acum 21 de ani şi cele de acum, oamenii se bucură la fel şi trăiesc aceleaşi emoții. Şi nu e adevărat că între vechea şi tânăra generație de artişti e o mare diferență. Am făcut televiziune şi cu unii, şi cu alții, şi emoția transmisă e aceeaşi. Contează omul care ştie să livreze bucuria, emoția', a mai spus el.

Dan Negru, invitat la emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai

Dan Negru este invitatul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. El va răspunde la cele mai interesante întrebări puse de jurnalistă.

Habar nu am dacă sunt un tată rigid, trebuie să îi întrebați pe copiii mei J (…)', este o parte din răspunsul oferit de Dan Negru la una dintre întrebările adresate de către jurnalista Denise Rifai în cadrul ediției din această seară. Vă țineți ascunsă soția de presă?', De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?', V-ați iubit cu Andreea Marin?', De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?', Vă colegii pentru a obține proiecte TV?', Cine v-a învățat să faceți afaceri?', Vă e teamă că vă uită lumea până la Revelion?', Ce nu vă place la dumneavoastră?', acestea  sunt câteva dintre cele  40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton