Ilie Năstase nu este la primul act de violență domestică. Brigitte Sfăt: "M-a lovit! Mi-a zburat capul!"

 Lupescu Anca
.

Un conflict conjugal între Ilie Năstase și soția lui Ioana a degenerat vineri seara, iar marele campion se pare că a ajuns să-și bată soția. Ioana Simion a sunat la 112 ca să-și reclame soțul și susține că e norocoasă că a scăpat teafără. Totul s-a întâmplat vineri seara, în București, după ce femeia s-a întors de la munte, acolo unde și-a serbat ziua onomastică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase nu este străin de incidentele de violență domestică. În plină stradă, și-a agresat fosta soție, pe Brigitte Sfăt, în urmă cu aproape trei ani și, după acest episod violent, ea a decis să divorțeze.

Mai mult, ei au mai avut un episod violent. La evenimentul de lansare al propriului ei magazin, Brigitte Sfat a venit insotita de sotul ei. Imbracati la patru ace si inconjurati de oameni, cei doi au devenit imediat protagonistii unui scandal de toata rusinea. Totul a pornit dupa ce fostul tenismen s-a aratat deranjat de atitudinea sfidatoare a sotiei lui.

„Pai daca sunt separata trebuie sa ma scot si eu in valoare”,a spus Brigitte, infata celor prezenti. In acel moment, Ilie Nastase a luat atitudine si de aici si pana la un gest lipsit de eleganta nu a fost decat un pas. Fostul tenismen a tras-o de par si i-a aplicat o palma dupa cap si, desi Brigitte a incercat sa salveze momentul si sa para ca totul a fost o simpla joaca, tensiunea dintre cei doi a fost extrem de vizibila.

„M-a lovit! Mi- aburat capul!”, a strigat Brigitte.

În vârstă de 74 de ani, Ilie Năstase și-a bătut actuala soție, pe Ioana, în urmă cu patru zile. Fostul tenismen a fost agresiv și cu Brigitte în perioada în care au fost căsătoriți. Tensimenul i-ar fi dat o palmă peste cap și ar fi tras-o de păr. Tot în public a lovit-o și în martie 2018, potrivit dezvăluirior făcute chiar de ea.

ioana-nastase-dupa-despartirea-de-ilie-nastase-daca-ranesti-un-om-bun-nu-iti-va-face-rau-dar-il-vei-pierde_size19ioana-nastase-dupa-despartirea-de-ilie-nastase-daca-ranesti-un-om-bun-nu-iti-va-face-rau-dar-il-vei-pierde_size19

Nimeni nu poate stăpâni furia unei femei trădate. Eu voiam să mă duc în restaurant, el mă ținea de păr ca să nu intru. Mă ținea de geantă, i-am lăsat și geanta. I-aș fi lăsat și părul, dar nu aveam cum. Am vorbit cu el. Voiam să îi arăt că nu sunt proastă, că nu mă păcălește el pe mine. Mi-am sunat avocatul și am întrebat ce aș putea să fac', a declarat fosta soție a lui Ilie Năstase într-un interviu.

Eu am ieșit din restaurant ca să mă urc pe motor. De-asta am și plecat. Proprietarul a văzut că filmau, de-aia am și plecat. O să o dau în judecată. Eu eram singur acolo. Singur am ieșit de acolo, nu eram cu nimeni acolo. Mai bine ai face să taci din gură. Erai căsătorita cu mine și te-ai dus cu el, amantul, iubitul. Ești cu un băiat tânăr, de 33 de ani, de la sală. Nu e instructor! Este fratele partenerului ei de la magazin. Am prins-o! Se ținea de mână cu el. M-am dus acolo pe neașteptate și am prins-o. Nu are de ce să îmi fie rușine', a declarat fostul sportiv, în 2018.

În septembrie 2018, Brigitte și Ilie Năstase au divorțat, după cinci ani de la nuntă. Ea și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma și s-au căsătorit.

Ioana Simion, despre faptul că Ilie Năstase ar fi bătut-o: „Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal'

Aflată în stare de șoc, după ce a recunoscut incidentul, Ioana Simion a declarat că, momentan, se simte în nesiguranță în prejma soțului ei, susținând totodată că se teme ca episodul agresiunii să nu cumva să se repete. Mai mult, femeia a spus clar că nu-și dorește să rămână singură în preajma lui Ilie Năstase, în perioada următoare.

„Nu am 20 de ani să gândesc în 5 minute ce voi face mâine, dacă voi divorța sau nu. Dar mă voi gândi foarte bine, am un băiat de care vreau să mă bucur. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok. Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă.

Citește și: Roxen, bătută de iubitul ei cu pumnii și trasă de păr!Motivul halucinant care a dus la reacția violentă a bărbatului

Citește și: O altă victimă a violenței domestice! Roxen a obținut ordin de protecție împotriva iubitului.De ce a sunat câștigătoarea Eurovision România la Poliție, în miez de noapte

Citește și: Gabriela Cristea, chemată la tribunal.Totul are legătură cu Marcel Toader, fostul ei soț decedat în 2019

Citește și: A slăbit 25 kg, dar a rămas cu un „defect'. Gabriela Cristea și-a arătat vergeturile: „Frumusețea fizică trece pe locul doi!'

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…’, a mai declarat Ioana Năstase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton