Răzvan Simion confirmă despărțirea de Lidia Buble: "Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat"

 Cica Cristina
.

După o serie de zvonuri privind despărțirea lor, Răzvan Simion a confirmat separarea de Lidia Buble, menționând că rămân buni prieteni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De mult timp se speculează că Răzvan Simion și Lidia Buble nu ar mai forma un cuplu. Acum, informația a fost confirmată chiar de prezentatorul de la Antena 1.

Răzvan Simion a scris pe rețelele de socializare un mesaj prin care anunță despărțirea de Lidia Buble. Anunță că cei doi vor merge pe drumuri separate, într-o călătorie a regăsirii de sine, că vor rămâne o echipă și buni prieteni.

Citește și: Despărțirea este iminentă! Ce a făcut Lidia Buble, după ce au apărut imaginile că iubitul ei, Răzvan Simion, a vizitat o roșcată la domiciliu!

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire?Primele semne că Lidia Buble și Răzvan Simion nu ar mai forma un cuplu

Răzvan Simion: „Doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.

Copilul râde:
„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”
Tânărul cântă:
„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”
Bătrânul tace:
„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.
Viața frumoasă, Suflețel!”, a transmis Răzvan Simion pe Instagram.

Recent, Răzvan Simion a fost surprins în timp ce mergea în casa altei femei, în timp ce partenera lui se afla la părinți, la Deva. Vedeta de la Antena 1 a mers într-o zonă bună a Capitalei, unde a fost la o roșcată misterioasă. Se pare că cei doi nu ar fi vrut să fie văzuți împreună, motiv pentru care au ieșit separat din casă.

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Răzvan Simion, în vremea coronavirusului:”Nu ar fi exclus să ieșim din carantină cu un bebeluș”

Lidia-Buble-1-1Lidia-Buble-1-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Ce fac Lidia Buble și Răzvan Simion în plină pandemie de coronavirus.Solista a plecat de o săptămână la părinți, la Deva, prezentatorul TV a fost surprins acasă la o roșcată misterioasă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton