În prag de divorț... Ilie și Ioana Năstase s-au căsătorit religios! Mireasa a arătat spectaculos

 Oana Pantazi
.

Acum nici două luni, Ioana Simion anunța că a depus actele de divorț, mariajul ei alături de Ilie Năstase urmând să se finalizeze curând. Iată însă că cei doi au luat pe toată lumea prin surprindere, în acest weekend devenind soț și soție și în fața lui Dumnezeu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sintagma „Nebănuite sunt căile Domnului” se potrivește perfect în cazul soților Năstase, care, în locul divorțului, ce părea iminent în urmă cu doar câteva zile, au ales să se cunune religios în acest weekend!

Citește și: La patru luni de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a transmis un mesaj cu subînțeles: 'Buzele tale au spus minciuni'

Sâmbătă, 6 iunie, fostul mare tenismen și soția lui s-au cununat religios, la Techirghiol, în fața familiei și a apropiaților. Vestea a luat prin surprindere multă lume, cu atât mai mult cu cât, cu puțin timp în urmă, Ioana declara că a decis să divorțeze de Ilie Năstase, unul dintre motive fiind violența verbală a soțului ei.

„I-am pus câteva condiții lui Ilie”

Iată însă că, acum două zile, îmbrăcată într-o superbă rochie albă, mireasa i-a spus DA și în fața lui Dumnezeu celui de care era pregătită să se despartă… Iar Ilie Năstase (74) a îmbrăcat costumul de general.

„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă. Va avea loc la Techirghiol, alături de familie și câțiva prieteni', mărturisea Ioana pentru click.ro.

Nași de cununie au fost Ciprian Marica și Ioana Marcu

La fel de surprinzătoare ca nunta lui Ilie Năstase cu Ioana Simion a fost, cu siguranță, pentru mulți alegerea nașilor. Cei doi proaspăt însurăței i-au ales drept părinți spirituali pe Ciprian Marica și partenera lui Ioana Marcu, dovadă că recentul scandal în care a fost implicat fotbalistul nu i-a stricat relația de familie. Petrecerea a avut loc la restaurantul din cadrul Caelia Beach, aflat pe malul mării, unde cei doi miri s-au distrat alături de nași și de invitații lor.

Ioana-_i-Ilie-Năstase-divor_ează-3-1Ioana-_i-Ilie-Năstase-divor_ează-3-1

Ioana era hotărâtă să divorțeze

Acum ceva timp, Ioana Simion (43) depusese actele de divorț la Tribunalul Constanța și se părea că nu există cale de întoarcere… „Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume”, declara soția lui Ilie Năstase pentru click.ro.

„Da, este adevărat, astăzi (n.r. -ieri) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni.

Citește și: Răzvan Simion confirmă despărțirea de Lidia Buble: „Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”

Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită', a spus Ioana Năstase pentru sursa citată.

Se pare că unul dintre motive a fost violența verbală a tenismenului, însă, după câte se vede, Ioana s-a răzgândit și i-a mai dat soțului ei o șansă.

Ioana și Ilie Năstase au devenit un cuplu în toamna anului 2018, după ce fostul tenismen a divorțat de cea de a patra lui soție, Brigitte Pastramă, iar în primăvara lui 2019 cei doi s-au cununat civil.

Foto: Facebook, click.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton