Răzvan Lucescu are COVID-19! Antrenorul intră în carantină pentru două săptămâni

 Cica Cristina
.

Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea Lucescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Antrenorul echipei de fotbal Al Hilal intră în carantină!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Lucescu, în vârstă de 51 de ani, s-a confruntat cu simptome precum dureri mari de cap, febră şi o moleşeală accentuată, motiv pentru care a decis să facă testul de coronavirus.

Din păcate, rezultatul a fost pozitiv, iar antrenorul intră în carantină pentru două săptămâni.

Testările medicale au arătat că antrenorul echipei AlHilal, Răzvan Lucescu, a fost testat pozitiv la COVID-19. El va intra în carantină, potrivit procedurilor autorizate de Ministerul Sănătăţii', se arată în comunicatul clubului.

Saudi Arabia Pro League  – Al Hilal vs Al HazmSaudi Arabia Pro League  – Al Hilal vs Al Hazm

Probleme pentru echipa lui Răzvan Lucescu din cauza coronavirusului

În urmă cu două luni, echipaAl Hilal, care este deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor Asiei, a fost exclusă din competiţie. Motivul? Pandemia a avut, din nou un cuvânt greu de spus și în acest caz. Echipa nu putut înscrie 13 jucători pe foaia oficială a ultimului său meci din faza grupelor, din cauza faptului că mulți jucători au fost testați pozitiv cu COVID-19, potrivit Digi Sport.

La momentul respectiv, Al Hilal reușise să se califice în optimile de finală.

Alte nume mari din sport s-au infectat cu COVID-19. Dintre aceștia îi amintim pe jucătorii de tenis Horia Tecău, Simona Halep, Ana Bogdan, jucătoarea de handbal Cristina Neagu, gimnasta Larisa Iordache, înotătorul Robert Glinţă sau luptătorul Alin Alexuc.

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție TV după ce Alex Bodi a fost arestat:„Facem sărbătorile de iarnă în Dubai'. Ce a declarat despre Victor Slav

Citește și: O rudă a lui Cătălin Moroșanu a ars de vie în spitalul din Piatra Neamț.„Mie nu-mi vine să cred, nu realizez!'

Citește și: Cum se simte acum Draga Olteanu Matei, internată de urgență cu hemoragie digestivă.Actrița a ieșit din comă

Citește și: Reuniune de familie… extinsă! Părinții Alina Laufer și Jorge, la aceeași masă cu actualii soți:cum a decurs întâlnirea

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton