Carmen Rădulescu a avut simptome de COVID-19, dar a refuzat să cheme Salvarea de teamă să nu fie internată: "Tot corpul mă durea, gustul și mirosul au dispărut"

 Lupescu Anca
.

Cântăreața Carmen Rădulescu a trecut prin clipe cumplite. A rămas fără gust și miros, avea dureri în tot corpul și o stare totală extrem de rea. Solista a refuzat însă să sune la ambulanță pentru că a vrut să evite să ajungă la spital, chiar dacă s-a panicat cumplit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Rădulescu crede că starea de rău pe care a avut-o este de la o criză biliară, nicidecum de SARS-COV-2. Mai mult, solista nu pare să se fi gândit nici o clipă la posibilitatea de a fi infectată cu coronavirus, așa că s-a chinuit acasă, fără să sune la salvare, de teamă să nu fie dusă la spital. Cântăreața le-a povestit fanilor ei de pe Facebook calvarul prin care a trecut.

„Bună, dragii mei! V-am obișnuit întotdeauna cu poze drăguțe, cu zâmbetul la purtător, știu! Dar de o săptămână, mai precis de pe 8 noiembrie, totul s-a întors cu susul în jos… tot corpul mă durea, mă ardea, temperatura de 38°nu scădea, dureri de cap îngrozitoare, nu mă puteam mișca, nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului, tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut! M-am panicat un pic, dar n-am vrut să chem ambulanța pentru nimic în lume, nu doream să merg la spital, ferit-a Sfântul! Managera mea, Elenuca, a stat alături de mine zi și noapte, m-a vegheat…! După zile de chin i-am cerut medicului de familie (descriindu-i toate stările și simptomele), să-mi trimită o rețetă on-line, să iau ceva, să se amelioreze starea!”, a scris artista duminică, pe Facebook. 

Carmen Rădulescu crede că a avut o criză de bilă

„Ce credeți?! Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea pe care le tot vedem pe Facebook, nicidecum pentru ce sufeream eu! Ok, am zis, luăm rețeta și-om vedea ce va fi! N-a fost deloc bine… mai rău… și mai rău, orice pastilă (antibiotic) îmi făceau și mai rău! În fine, să nu mai lungesc povestea, totul a pornit de la o criză biliară! N-am crezut până n-am simțit cu vârf și îndesat, că o astfel de criză biliară se poate manifesta în așa fel încât să-ți răscolească tot corpul! Groaznic! Încă nu-mi este bine, dar încet-încet sper să mă pun pe picioare! Vă îmbrățișez cu drag și mulțumesc mult că ați avut răbdare să citiți, aveți grijă de voi cât se poate de mult! O duminică frumoasă vă doresc!”, a mai scris cântăreața, în dreptul unor imagini din care se observă că stă la pat. 

A devenit bunică

În anul 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea. În anul 1989, cântăreaţa l-a adus pe lume pe fiul ei, Sorin. Acesta are 31 de ani, este de profesie pilot și este căsătorit de trei ani cu Andreea. Sorin a devenit tătic anul acesta. Soția sa a adus pe lume un băiețel, care a primi numele Vladimir.

Carmen Rădulescu este în culmea fericirii după ce fiul său a făcut-o bunică. Artista a transmis un mesaj plin de emoție pe contul său de socializare.

img-1-7img-1-7

Bucurie fără margini, fericire şi împlinire, strig şi dau de veste, să se-audă peste mări şi ţări: am devenit bunicuţă! Eram pregătită sufleteşte pentru acest minunat eveniment , dar când am primit vestea că a venit pe lume primul nepoţel… s-a oprit timpul în loc. Am plâns, am râs şi iar am plâns…de fericire!

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show:'Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani!Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani:„La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a despărțit Brigitte de Florin Pastramă:„Simte că a fost doar folosită’. Condițiile pe care i le-a pus pentru a se împăca

Toate florile din lume pentru copiii mei frumoşi şi buni, Andreea şi Sorin. BINE AI VENIT PE LUME , micuţule Vladimir ! Fii binecuvântat, o viaţă frumoasă îţi doresc, să fii sănătos şi voios, să creşti mare şi frumos! Doamne câtă bucurie şi fericire mi-ai dăruit ! Îţi mulţumesc mult, din tot sufletul!,

💖 Să vă trăiascăăăă , dragii mamei… să vă aducă numai bucurii!', a scris Carmen Rădulescu pe contul său de pe o rețșea de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton