Oana Zăvoranu nu și-a iertat nici acum mama. Ce cuvinte grele i-a aruncat și cum vorbește despre tatăl ei

 Lupescu Anca
.

Oana Zăvoranu nu a avut niciodată o relație bună cu mama ei, lucru care s-a știut dintotdeauna. Mai mult, cele două și-au aruncat cuvinte grele și s-au certat de multe ori, chiar și în direct. Multe reproșuri și-au făcut pe vremea când Mărioara Zăvoranu trăia, dar iată că și la mulți ani după moartea ei, fiica sa continuă să arunce cu vorbe urâte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a revenit recent în atenția publicului, odată ce a început să își dea cu părere despre diverse vedete din showbizul românesc, dar și odată cu anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Astfel, într-un șir de întrebări venite din partea admiratorilor săi, la care Oana a răspuns cât de sincer a putut, a apărut și o chestiune mai delicată, aceea despre relația cu părinții săi.

Un admirator sau o admiratoare a dorit să știe cum este Oana de când a rămas fără părinți, dar mai ales ce îi lipsește foarte mult. Așa cum era de așteptat, Oana nu a avut de spus cuvinte de laudă la adresa celei care a adus-o pe lume, în schimb, a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a vorbit despre tatăl său. Ea spus că îi lipsesc multe lucruri de când tatăl ei nu mai este.

'Dragostea, alintul și siguranța care veneau de la tata. Lungile ore de discuții constructive și drăgălășenia lui unică. De la mama nimic, că ea doar țipa, înjura și îmi reproșa totul, mereu', a fost răspunsul Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a fost adoptată

Oana Zavoranu a fost infiata la 12 ani de Nicolae Zavoranu, caruia ii poarta si azi numele. Tatal natural al ei este Ioan Banicioiu. Acesta a fost inchis in 84 in beciurile Militiei si condamnat la 25 de ani de temnita grea pentru o delapidare uriasa: peste 16 milioane de lei, adica 1,1 milioane de dolari la vremea respectiva!

1-oana-si-marioara-zavoranu1-oana-si-marioara-zavoranu

Oana Zavoranu a marturisit ca tatal sau, Nelu Banicioiu, a fost arestat pe granita in decembrie 84: „Plecase in strainatate cu mama, Mariana, sa cumpere mancare si altele pentru Sarbatori. A aflat ca in tara a pornit o ancheta impotriva lui, dar s-a intors totusi, fiindca i-au dat asigurari niste generali, la care cotiza, ca nu i se va intampla nimic!', isi amintea Oana.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show:'Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…'/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani!Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani:„La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a despărțit Brigitte de Florin Pastramă:„Simte că a fost doar folosită’. Condițiile pe care i le-a pus pentru a se împăca

„Au intrat peste noi in casa, au cautat peste tot! Ne-au luat tot! Ne-am speriat foarte tare! A fost ingrozitor!', isi amintea Oana despre acel episod.

Cu toate acestea, momentele de groaza erau abia la inceput. Cel care a avut cel mai mult de suferit a fost tatal Oanei, pe care l-au ridicat si l-au dus la audieri.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton