Ramona, adevărul despre cearta cu Ella de la Puterea Dragostei. Au fost prietene, dar nu-și mai vorbesc: ”Eu ştiu foarte multe lucruri”

 Stamen Diana
.

Ramona și Ella de la Puterea Dragostei s-au certat, iar fosta concurentă a decis să spună adevărul despre fosta iubită a lui Jador. Iată care ar fi motivul pentru care cele două nu-și mai vorbesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Au fost bune prietene în emisiune, însă acum nu-și mai vorbesc. Ramona a decis să spună adevărul despre Ella de la Puterea Dragostei. Blonda face declarații total neașteptate despre fosta iubită a lui Jador. Cearta ar fi fost provocată chiar de Ella, după cum spune Ramona de la Puterea Dragostei. Totul s-a petrecut în urmă cu mai bine de jumătate de an, când blonda ar fi spus că Bianca merită să câștige marele premiu.

'Între mine şi Ella nu s-a întâmplat nimic. Ea s-a supărat pentru că înainte de finală am făcut un live în care am spus că Bianca ar merita să câştige pentru că a suferit, a iubit, a fost făcută praf în emisiune, a trecut peste foarte multe. Ella s-a supărat şi mi-a dat mesaj. Eu zic ce vreau şi ce cred eu. Chiar dacă suntem prietene, eu îmi spun părerea. Am fost la cele două vloggeriţe. La un moment dat, îmi dă Ella mesaj „nu mă aşteptam din partea ta să vorbeşti aşa despre mine”. I-am spus să-mi explice ce a deranjat-o, ce am spus prost despre ea. Mi-a spus că nu mai contează', a spus Ramona.

Ramona-Puterea-DragosteiRamona-Puterea-Dragostei

Mai mult, fosta concurentă susține că știe foarte multe lucruri despre Ella, însă preferă să le țină pentru ea. De mai bine de jumătate de an, Ella și Ramona de la Puterea Dragostei nu mai vorbesc.

'Dacă stau să mă gândesc eu ştiu foarte multe lucruri, dar eu niciodată nu am venit să spun, nu am aruncat aşa informaţiile, doar pentru că eu sunt Ramona şi să mai arunc o bombă, să se mai scrie de mine. S-a supărat şi de atunci nu a mai vorbit cu mine. Deşi, apoi s-a aflat că respectiva poveste, despre care ea m-a acuzat, a fost spusă de fapt de altcineva. Dar acum nu mai contează. Eu nu tânjesc după prietene. Eu niciodată nu am bârfit-o, nu am spus ce ştiam. Deşi ea cu Manuela au vorbit despre mine. Eram nervoasă şi am vrut să fac live şi să spun tot, dar ce am de câştigat?', a spus Ramona acum, la şase luni de la incheirea sezonului 2 Puterea Dragostei.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție: 'A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție'

Citește și: Mirela Vaida pierdut două sarcini, înainte de a deveni mama a trei copii. Cum a depășit trauma: „Nu a fost ușor. Dacă ar fi să o iau de la capăt…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei a făcut plângere penală împotriva Andrei Voloș și a Biancăi Comănici: „Nu sunt bătaia voastră de joc”

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova: „Niciun bărbat nu ar trebui să facă…”

Ramona de la Puterea Dragostei nu mai păstrează legătura cu fostele concurente

După ce a ieșit din show-ul matrimonial de la Kanal D, Ramona s-a mutat în Germania, acolo unde locuiește familia ei, dar și băiețelul său. Fosta concurentă este destul de acidă în declarațiile pe care le face despre fostele sale colege de emisiune.

'Nu mai vorbesc cu fetele de la Puterea dragostei. Se văd deja foarte sus multe dintre ele, dar ar trebui să mulţumească emisiunii pentru că datorită acesteia sunt astăzi ce sunt. Mai ţin legătura cu Daiana, cu Andreea Pirui şi am vorbit cu Berna acum o săptamână. Dacă erau prietene adevărate aşa cum se dădeau, nu conta faptul că ele sunt în România şi eu în Germania', a spus Ramona, fosta concurenta de la Puterea Dragostei.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton