Neti Sandu a prevestit accidentul pe care l-a suferit Augustin Viziru, la Ferma: "Atunci am hotărât să devin un om bun"

 Oana Pantazi
.

În urmă cu 5 ani, Augustin Viziru a fost la un pas de a câștiga competiția Ferma. La vremea respectivă, concurentul a fost avertizat de către Neti Sandu cu puțin timp înainte de finală… însă inevitabilul s-a produs.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Joi seară, Augustin Viziru a devenit marele câștigător al competiției Ferma și a plecat acasă cu 50.000 de euro. Pentru el a fost însă aproape un deja-vu, deoarece acum 5 ani Augustin a fost la un pas de a câștiga finala aceluiași show. Din păcate, în urma unui accident dramatic, care i-ar fi putut fi chiar fatal, a pierdut marele premiu,

În 2015, Augustin s-a accidentat grav la mână în timp ce tăia bușteni, la proba în care l-a avut ca rival pe George Vintilă. A fost transportat de urgență la spital, iar parcursul lui în Ferma s-a încheiat pe ultima sută de metri.

Neti Sandu l-a avertizat pe Augustin Viziru, la Ferma, asupra pericolului!

La vremea respectivă, Augustin viziru a ignorat însă un avertisment venit chiar din partea lui Neti Sandu, care, aflată printre spectatorii de la Ferma în ziua fatidică, i-a atras atenția asupra unor aspecte importante.

Vedeta PRO TV i-a spus atunci lui Augustin că se afla sub influența cifrei 7, cifră care i-ar putea aduce beneficii de imagine, dar care i-ar putea fi, în egală măsură, fatidică… Astrologul l-a avertizat pe Augustin Viziru, la Ferma, să aibă grijă de sănătatea sa, deoarece cifra 7 i-ar putea aduce chiar moartea.

Printre altele, Neti Sandu i-a dat concurentului niște sfaturi înainte de finală.

„După cinci ani de frustrări și de chinuieli am reușit să îmi aduc o satisfacție în suflet. Trofeul ăsta pentru mine reprezintă o liniște sufletească. În urmă cu cinci ani, Neti Sandu mi-a spus așa înainte să intru în finală: Augustine, nu te duce după bani sau după orgolii, că mi-e frică că pățești ceva rău. Și așa a fost. M-am tăiat la mână. După tot timpul ăsta, am sunat-o și am întrebat-o să îmi explice mai pe larg, că eu nu cred în astre, în cifre și așa mai departe. Și mi-a dat o explicație pertinentă.

Mi-a dat o explicație pertinentă. Mi-a spus așa: Augustine, fii bun! O să ai parte de multe dezamăgiri, o să vină în valuri, dar o să vină lucruri extraordinare peste tine după aia. Eu din momentul ăla am luat hotărârea să devin un om bun. Am dus jocul ăsta la bun sfârșit fiind un om corect. Karma… lucrurile s-au așezat încât eu să țin acest trofeu acum în brațe, a declarat Augustin Viziru, după ce a câștigat Ferma.

2Neti-Sandu-varsta-683×1024-683×10242Neti-Sandu-varsta-683×1024-683×1024

Previziunea lui Neti Sandu s-a îndeplinit!

Ulterior, Augustin Viziru, deși declarase că nu crede în astre și în numerologie, avea să facă o descoperire terifiantă. După încheierea finalei, Augustin a mers acasă la George Vintilă, cel care a câștigat la momentul respectiv finala, și au vizionat împreună înregistrarea. Atunci Augustin Viziru avea să facă o descoperire terifiantă, care l-a trimis imediat cu gândul la previziunile făcute de Neti Sandu.

Augustin a suferit gravul accident în minutul 2.41 al filmării și atunci a realizat că nu este o simplă coincidență. După ce a adunat cifrele, și-a dat seama că acestea formează împreună magicul 7, despre care îi povestea Neti Sandu înainte de finala Ferma… Și atunci a înțeles că avertismentul cunoscutului astrolog avea cu adevărat un fundament real.

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma: „Nu se poate neglija suma”/ EXCLUSIV

Citește și: Cezara Dafinescu arată incredibil la 72 de ani! Dezvăluiri despre bărbații celebri care au curtat-o în tinerețe

Citește și: Nicolas Cage are doi nepoți români! Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Citește și: Cum arată Gabriela Spanic, regina telenovelelor, la 46 de ani. E transformată total: a slăbit și pare mai tânără

Accidentul care i-a schimbat viața

Cu cinci ani în urmă, Augustin Viziru era favorit în cursa pentru marele premiu la Ferma și a fost chiar la un pas de a-și vedea visul împlinit. A intrat în finală, alături de George Vintilă, însă, din nefericire, un accident grav i-a oprit parcursul în show și l-a trimis la spital.

Din păcate, în timpul unei probe, Augustin Viziru şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă cu toporul, fiind nevoit să renunțe ulterior la unele activități, deoarece nu își mai simțea degetele afectate.

„Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, a spus Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme.

Și iată că, după 5 ani de la nefericitul incident, Augustin Viziru și-a luat revanșa, câștigând finala și cei 50.000 de euro puși în joc!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton