Au devenit faimoși pe TikTok și acum sunt amenințați cu moartea. Ce se întâmplă cu Alexandra și Ionuț Bodi

 Lupescu Anca
.

Alexandra și Ionuț Bodi au devenit faimoși pe TikTok, acolo unde s-au afișat cu stilul lor de viață modest și fără jenă au arătat cum trăiesc ei: modest, însă cu mult bun simț, iubire și veselie. Cuplul a devenit rapid viral pe platforma socială și, cum era de așteptat, mesajele de ură au venit și ele. Mulți oameni i-au jignit și le-au transmis mesaje foarte urâte celor doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra și Ionuț Bodi au primit însă și mesaje de apreciere și încurajare, în care oamenii le spuneau că îi apreciază și că povestea lor de dragoste este frumoasă, cu atât mai mult cu cât încearcă zi de zi să facă față condițiilor grele de trai.

Acum, însă, ura internauților a ajuns prea departe, iar Alexandra Bodi a filmat un clip în care plângea în hohote, spunând că cineva a amenințat-o pe ea și pe partenerul său cu moartea.

Cine îi amenință pe Alexandra și Ionuț Bodi

Sergiu se numește bărbatul care îi hărțuiește pe cei doi. Bărbatul ar fi amenințat-o cu moartea, iar Alexandra și Ionuț Bodi deja au decis să meargă mai departe cu acest caz și au depus o plângere împotriva lui!

'Mi-a luat toate videoclipurile și facea anumite muzici și mă facea în tot felul ca să-și bată joc de mine. Mi-a zis că mă prinde în Sighișoara. Am depus plângere, mi-e frică să mai dorm seara!', a spus Alexandra Bodi la Acees Direct!

122319678_685323815425983_5377160315298154225_o122319678_685323815425983_5377160315298154225_o

Sergiu a intrat și el în direct la Acces Direct, susținând că a făcut totul cu scop de a se amuza. Bărbatul spune că totul a fost un pamflet și că nu i-a făcut niciodată rău Alexandrei.

El susține că tot ce a făcut a fost pentru a le arăta tuturor că femeia minte și mai mult de atât că își exploateză copilul pentru a putea strânge mii de vizualizări pe Tik Tok în urma clipurilor video.

Citește și: Cine este Alexandra Bodi, gospodina din Mureș cu milioane de vizualizări pe TikTok. L-a detronat și pe Dorian Popa!

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii:'Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu'. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:'Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac

Sergiu e de părere că fetița celor doi e pusă de aceștia să stea după ei, să-i filmeze la orice oră și mai mult de atât să fie lăsată nemâncată!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton