Raluca Dumitru de la Survivor are iubit. Cine este bărbatul cu care are o relație de 3 ani

 Stamen Diana
.

Raluca Dumitru a declarat la Survivor România că are iubit și că o așteaptă acasă. S-a aflat cine este bărbatul cu care noua concurentă din echipa Faimoșilor are o relație de 3 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru de la Survivor a fost întotdeauna discretă atunci când a venit vorba despre iubit. Bruneta a fost rar văzută să se afișeze cu un bărbat, însă pare că nu este deloc singură. Concurenta din echipa Faimoșilor a dezvăluit că în viața ei există cineva care o așteaptă acasă.

Raluca-Dumitru-Survivor-iubit-2Raluca-Dumitru-Survivor-iubit-2

Se pare că Raluca Dumitru de la Survivor are un iubit pe care îl ține ascuns. Fosta asistentă TV trăiește o frumoasă și discretă poveste de dragoste de mai bine de trei ani cu un afacerist.

„Au aproape trei ani împreună, se iubesc mult și sunt foarte discreți. El e om de afaceri, preferă să își vadă de treburile lui, nu îi place ideea de a se expune public. 

O lasă pe ea să se bucure de lumina reflectoarelor. Nu e gelos, dar nici Raluca nu îi dă motive', a declarat o prietenă de-a vedetei, mai arată sursa citată anterior.

În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să se despartă, însă s-au împăcat la scurt timp și sunt mai fericiți ca niciodată. Raluca Dumitru de la Survivor este norocoasă pentru că are un iubit care nu este gelos și o susține necondiționat în tot ceea ce face.

„Am avut o relație de un an și jumătate, eu sunt oricum foarte discretă cu viața mea sentimentală, îmi place să păstrez doar pentru mine viața mea sentimentală', spunea la un moment dat Raluca Dumitru pentru wowbiz.ro.

Citește și: Cum arăta Raluca Dumitru de la Survivor înainte de operațiile estetice

Citește și: Cu ce bărbați celebri s-a iubit Raluca Dumitru de la Survivor. Cristi Pulhac și nepotul lui Gigi Becali au cucerit-o

Citește și: Raluca Dumitru de la Survivor are un trecut tumultuos. A pozat goală

Citește și: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor. A fost asistentă TV

Raluca Dumitru de la Survivor are ochi doar pentru actualul iubit

Raluca Dumitru de la Survivor nu s-a ferit să dea din casă și ofere detalii dintre cele mai intime. În urmă cu câțiva ani, bruneta povestea că este o femeie curtată, care nu primește doar complimente din partea bărbaților, ci și bani pentru întâlniri sau chiar pentru mai mult de atât. Ea a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Dan Capatos că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori.

Sunt curtată, atât pe stradă, la semafor, când parchez mașina și traversez pe trecerea de pietoni sau pe Facebook. Am fost cerută în căsătorie de mai multe ori. Primesc tot felul de complimente: că sunt visul lui, mai sunt și bărbați care nu neapărat că îmi vorbesc frumos, se iau de mine. În primul rând, primesc oferte, sume de bani, de a ieși cu ei sau de a merge la ei acasă. Mi s-a spus că îmi dă 2000 de euro, vacanțe. Am primit (n.r. oferte) și 5.000 și 7.000 să ies cu ei, să mergem în vacanțe, dezvăluia ea în urmă cu 7 ani', povestea Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton