Claudia Radu de la Chefi la Cuțite, victima bullying-ului: „Copiii lor să nu aibă parte de ce mi-au făcut ei mie”

 Mirea Roxana
.

Claudia Radu, fostă concurentă de la Chefi la cuțite, a vorbit la Antena Stars despre drama prin care a trecut încă de când era copil. Claudia a dezvăluit că a fost și este în continuare victima bullying-ului din cauza kilogramelor în plus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Claudia Radu a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente la Chefi la cuțite. Aceasta a fost invitată la Antena Stars și a vorbit despre faptul că a fost victima bullying-ului încă din copilărie din cauza kilogramelor în plus.

Claudia Radu a mărturisit cum copiii o marginalizau și făceau glume pe seama ei în școală, iar cea mai grea perioadă a fost în liceu.

De mic copil s-a întâmplat. Mereu am fost surpraponderală. Pur și simplu am arderile lente. Cam orice mănânc, se pune, trebuie să am grijă ce mănânc. Și de mic copil, cum sunt copiii 'grasa, grasa', copiii mici și normal au continuat de-a lungul anilor de școală. Cel mai greu a fost în liceu, pentru că acolo mi-era cel mai greu, deja știam ce se întâmplă, asimiliam altfel lucrurile astea, le punem la suflet. Cel mai dificil mi-a fost în clasele 9-10', a declarat Claudia Radu la 'Showbiz Report', de la Antena Stars.

c4-2c4-2

Claudia Radu: „Eram subestimată intelectual'

Claudia Radu spune că a suferit enorm din cauză că era subestimată și din punct de vedere intelectual doar pentru că avea kilograme în plus. Totuși, fosta concurentă de la Chefi la cuțite spune că s-a simțit învingătoare în momentul în care a luat premiul întâi în clasa a 9-a.

Cel mai tare mă durea că eram subestimată intelectual. Mulți credeau că nu au nimic în cap și mulți cred asta. Li se pune multor persoane supraponderale eticheta asta și cel mai mult m-am bucurat în clasa a 9-a, când le-am dat așa, o 'palmă peste față', când am obținut locul I în clasa mea și efectiv au rămas cu gura cascată. Nu se așteptau ca fix eu să fiu premiată', a mai spus Claudia Radu, fosta concurentă de la „Chefi la cuțite'.

Citește și: Liviu Vârciu și Nea Mărin, show total la Chefi la Cuțite!Au gătit un preparat unicat

Citește și: Irina Margareta Nistor, la Chefi la Cuțite.A pregătit un fel special de omletă

Citește și: Totul despre fiica lui Cătălin Moroșanu, Natalis:„Regret că nu am stat mai mult alături de ea'

Citește și: E oficial! Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit:„Ne simţim mai bine ca prieteni'

Claudia de la Chefi la cuțite, mesaj pentru cei care o jignesc

Claudia Radu, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a izbucnit în lacrimi, vizibil afectată de suferințele din copilărie care și-au lăsat amprenta asupra ei. Aceasta le-a transmis un mesaj emoționant celor care încă o critică din cauza kilogramelor în plus.

Fiecare lasă traume în felul lui. Ce să le zic… să aibă o viață frumoasă și copiii lor să nu aibă parte de ce mi-au făcut ei mie. Îmi cer scuze, mereu când vorbesc despre asta îmi vine să plâng. La 'Chefi la cuțite' a fost pentru prima oară când am vorbit în fața unei audiențe mari despre asta, până atunci vorbisem doar cu prietenele mele cele mai bune. Părinții nu știau, familia nu știa, de aceea m-am și emoționat atunci', a spus Claudia Radu, fosta concurentă de la Chefi la cuțite.

Claudia Radu de la Chefi la cuțite: „Se deschid răni'

Claudia Radu se confruntă și în prezent cu bullying-ul din cauza kilogramelor în plus. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite spune că încă primește comentarii și mesaje jignitoare la adresa ei. Totuși, acum aceste lucruri nu o mai afectează atât de tare. Claudia Radu a spus că nu trăiește în trecut și că a făcut pace cu ea însăși.

Părinții nu m-au judecat pentru că nu am dezvăluit, m-au întrebat de ce nu le-am spus. Nu mă mai afectează. Și în momentul de față am parte de bullying mediatic, în online și nu mă mai afectează, dar pur și simplu se deschid răni și-mi amintesc. Sunt un om normal, nu trăiesc în trecut, pur și simplu se deschide rana aceea și când se întâmplă doare, pentru că este normal', a mai spus fosta concurentă de la Chefi la cuțite.

Sursa Foto: captură de ecran Antena Stars, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton