Prințul Harry și Meghan Markle, vizitați de Poliție de 9 ori în 9 luni. Care este motivul

 Mirea Roxana
.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost vizitați de Poliție de nouă ori la reședința lor din Los Angeles în cele nouă luni de când s-au mutat acolo. Doar în luna iulie, oamenii legii au fost chemați de patru ori la locuința Ducilor de Sussex din Montecito.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry și Meghan Markle au fost vizitați de nouă ori, până acum, de către oamenii legii la reședința lor din Santa Barbara.

De când Ducii de Sussex s-au mutat în Montecito, biroul şerifului din comitatul Santa Barbara a răspuns la apeluri listate ca solicitări telefonice, activări ale sistemului de alarmă şi încălcare a proprietăţii. Aceste informații au fost obținute de către Press Association în baza legii privind liberului acces la informații.

mm1-1mm1-1

Datele au fost publicate după ce Meghan Markle și prințul Harry și-au arătat îngrijorarea, în interviul cu Oprah Winfrey, în ceea ce privește securitatea lor.

Ducii de Sussex, vizitați de Poliție de 9 ori

În luna iulie a anului trecut, după ce Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în reședința lor din Santa Barbara, polițiștii au intervenit de patru ori. Unul dintre apeluri apare ca o solicitare telefonică, în timp ce celelalte sunt listate drept „activări ale sistemului de alarmă'. Toate acestea au avut loc dimineața.

Citește și: Ce cadou costisitor i-a pregătit Meghan Markle fiicei sale, înainte de naștere: „L-am gravat”

Citește și: De ce i-a interzis Familia regală lui Meghan Markle să socializeze cu prietenii și chiar să iasă cu mama ei în oraș

Citește și: A murit Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta.Avea 99 de ani

Citește și: Cum se va desfășura înmormântarea Prințului Philip.Steagurile au fost coborâte în bernă

După care, în ajunul Crăciunului, adjuncţii şerifului au fost chemaţi la reședința Prințului Harry și a lui Meghan Markle după ce un bărbat a intrat ilegal pe proprietate. Ultima dată când Poliția a fost sesizată a fost pe 16 februarie 2021. Evenimentul este listat ca activare a sistemului de alarmă.

Reprezentanții Ducilor de Sussex nu au dorit să comenteze aceste informații. De asemenea, Meghan Markle a rugat familia regală britanică să nu retragă serviciul de pază pentru că sunt amenințați cu moartea, potrivit spynews.ro.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în secret

Poate cea mai șocantă veste pe care au dat-o Meghan Markle și Prințul Harry în interviu a fost faptul că, de fapt, în momentul în care o lume întreagă i-a văzut punându-și pirostriile ei erau deja căsătoriți de trei zile! Cei doi au spus DA în faţa arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby, înainte de ceremonia din 19 mai 2018.

Nimeni nu ştie. Dar l-am chemat pe arhiepiscop şi i-am spus: Acest spectacol este pentru lume, dar noi vrem ca unirea noastră să fie între noi‘, i-a Meghan lui Oprah Winfrey.

Întrebată dacă povestea ei de dragoste cu Harry a avut până la urmă un final fericit, Meghan a mărturisit: „Mai fericit decât al oricărui basm pe care l-ai citit vreodată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton