Drama Irinei Ceban de la Survivor. A fost agresată de iubitul milionar: „Mi-a fost teamă”

 Mirea Roxana
.

Irina Ceban este noua concurentă de la Survivor România. Aceasta a devenit cunoscută după ce a participat la Bravo, ai stil!, sezonul 5, însă tânăra ascunde o mare dramă. Irisha, pe numele ei de scenă, a avut o relație cu un om de afaceri din Moldova care a traumatizat-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Irina Ceban este noua concurentă de la Survivor România. Aceasta vine cu forțe proaspete în Republica Dominicană și își dorește să ajungă cât mai departe. Acum, tânăra are o viață împlinită și este fericită, însă lucrurile nu au stat mereu așa. Irina Ceban de la Survivor ascunde o mare suferință în sufletul ei, o experiență care a traumatizat-o.

s1-4s1-4

Irina Ceban de la Survivor România a fost victima unui iubit gelos și posesiv. Aceasta a început să aibă o relație cu un om de afaceri pe când avea 18 ani, iar bărbatul era cu 14 ani mai mare decât ea.

În momentul în care am început să fim împreună eram mică. 18 ani este o vârstă la care nu știu dacă iei neapărat decizii mature și înțelepte. El era cu 14 ani mai mare decât mine', spunea Irina Ceban în cadrul unei emisiuni TV.

Irina Ceban de la Survivor, agresată de iubit

Relația dintre Irisha de la Survivor România și omul de afaceri a durat 8 ani. Mai exact, coșmarul s-a încheiat în momentul în care ea a venit în România, la vârsta de 26 de ani. Irina Ceban a povestit că totul a fost doar lapte și miere la început, dar, ulterior, bărbatul a început să se schimbe.  

La început chiar a fost foarte frumos. Un an și jumătate îmi amintesc spre doi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile. Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant. S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe', povestea Irina Ceban de la Survivor.

Citește și: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor.A fost asistentă TV

Citește și: Cine este Irina Ceban de la Survivor.Irisha a locuit în Miami

Citește și: Ce dietă ține Gina Pistol după naștere.A slăbit o măsură la haine, în doar o lună

Citește și: Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a născut.Cum îl cheamă pe băiețel

Irina Ceban de la Survivor, urmărită de detectivi

Bărbatul o controla permanent pe Irina Ceban. Îi verifica telefonul, o verifica dacă ieșea cu prietenii. Ba chiar, nu îi permitea să poate decât fuste până la genunchi. După ce Irisha a decis să pună punct relației, omul de afaceri a pus detectivii pe urmele ei.

Urmărirea a început în momentul în care am zis că nu mai continuăm relația pentru că nu este posibil. Am vrut să ne despărțim și pentru că nu-i plăcea ceea ce fac. Muzica, scena, modelingul. I se părea că mă expun prea mult.

Dacă eram în restaurant, simțeam că stă cineva cu ochiul pe mine. În fața blocului, de fiecare dată, ori era el, ori era altcineva. Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat', a mai dezvăluit Irina Ceban de la Survivor.

Bărbatul nu a lăsat-o pe Irina Ceban să se angajeze

În momentul în care a vrut să se angajeze, Irina Ceban de la Survivor România a dezvăluit că bărbatul făcea tot ce-i stătea în puțință pentru ca acest lucru să nu se întâmple.

Am vrut să mă angajez la radio. Am vrut să mă angajez la televiziune și la probe era totul bine și după apărea din senin un telefon cu x motive că nu se mai poate. Era mâna lui', a declarat, la un moment dat, Irisha.

În momentul în care a fost întrebată dacă a fost agresată fizic, Irina Ceban, cu lacrimi în ochi, a spus că nu vrea să vorbească despre asta pentru că este un subiect sensibil.

Coșmarul a luat sfârșit pentru concurenta de la Survivor în momentul în care a decis să plece din Moldova și să se stabilească în România.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton