Sorin Bontea a căzut la Chefi la Cuțite. Juratul și-a ieșit din minți și s-a răzbunat pe aparatura din bucătărie

 Mirea Roxana
.

Ediție cu peripeții pentru Sorin Bontea la Chefi la cuțite. În timp ce jurații se luptau pentru câștigarea unei alte amulete, celebrul bucătar s-a împiedicat de cablurile din platoul emisiunii și a căzut. Nervos, Sorin Bontea s-a răzbunat pe aparatura din bucătărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sorin Bontea a avut parte de un incident neplăcut la Chefi la Cuțite. În timp ce el, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se luptau pentru o amuletă, celebrul bucătar s-a împiedicat de cablurile din platoul emisiunii și a căzut.

s2-4s2-4

Sorin Bontea și-a pierdut cumpătul și s-a răzbunat pe tot ce i-a picat la îndemână, în special pe robotul de bucătărie.

Am căzut, bă frate. Au! Ce mă doare, am căzut în genunchi. Am dispărut așa, de-odată, din peisaj. Boom! M-am împiedicat în asta. Am căzut ca fraierul. M-am săturat de voi (n.r. cabluri)… de fiecare dată aceeași poveste. De șapte ori m-am împiedicat de ele. Dă-te-n… Când am văzut robotul, ăla mi-a venit la îndemână, ăla care îmi face probleme de o grămadă de vreme. Pân la urmă trebuia să cad o dată, cât să mă țină și pe mine norocul?!', a spus Sorin Bontea la Chefi la cuțite.

Sorin Bontea a căzut la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au amuzat teribil de incidentul de care a avut parte Sorin Bontea. Totuși, văzând că celebrul bucătar continuă să fie nervos din cauza evenimentului mai puțin fericit, Cătălin Scărlătescu a găsit soluția perfectă pentru a-l amuza și a-l face să uite de ceea ce i s-a întâmplat.

Mai exact, Cătălin Scărlătescu s-a aruncat și el pe podeaua din bucătăria de la Chefi la cuțite, lucru care i-a readus zâmbetul pe buze lui Sorin Bontea.

Citește și: Irina Margareta Nistor, la Chefi la Cuțite.A pregătit un fel special de omletă

Citește și: Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Citește și: Ami a avut COVID-19. Cum se simte acum:„Am făcut 3 teste'

Citește și: Cine este Elena Gatcin de la Românii au Talent.A primit Golden Buzz de la Andra

Gata. L-am scos pe Bontea din bula aia de nervi dacă i-am văzut zâmbetul. Mi-a zis: numai. Gata. E o zi foarte ciudat', a spus Cătălin Scărlătescu râzând.

Sorin Bontea a apreciat solidaritatea colegului său.

A căzut și tabla de la cuptor. Un necaz nu vine niciodată singur. Nici ăsta nu e sănătos. A încercat să mă mai scoată din starea aia, că vedea că sunt plin de nervi. Închideam ușa la cuptor, mai cădea o tablă, Scărlătescu se arunca', a afirmat Sorin Bontea.

Florin Dumitrescu: „M-am speriat că a pățit ceva'

Florin Dumitrescu a fost îngrijorat pentru Sorin Bontea, însă colegul său a scăpat doar cu o vânătaie. De asemenea, bucătarul a fost și el amuzat de gestul lui Cătălin Scărlătescu, chiar dacă este de părere că s-a aruncat destul de tare.

M-am speriat că a pățit ceva mai rău. A scăpat cu o singură vânătaie. Scărlătescu și arunca pe jos în empatie pentru Bontea. S-a aruncat pe jos și i-a rămas fondul de ten pe podea. Te arunci pe podea în halul ăsta, să dai cu capul de pământ?', a spus Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton