Prințesa Diana a recunoscut că și ea l-a înșelat pe Prințul Charles: "Am fost trei în această căsătorie"

 Stamen Diana
.

Au trecut 25 de ani de la celebrul interviu, în care Prințesa Diana a recunoscut că l-a înșelat pe Prințul Charles. A fost știrea momentului și peste 23 de milioane de telespectatori au urmărit interviul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

La vremea respectivă, Prințesa Diana a pus la îndoială oportunitatea prințului Charles de a fi rege, și-a recunoscut propria infidelitate și a dezvăluit-o și pe a soțului său. „Am fost trei în această căsătorie, așa că a fost cam aglomerată', a spus ea cu ochii în lacrimi, iar această frază nu va fi uitată niciodată.

Citește și: Confesiunea unui agent MI5 aflat pe patul de moarte: „Am ucis-o pe Prințesa Diana pentru că știa secrete ale Familiei Regale”. De necrezut cine a ordonat crima!

Prințesa Diana și-a deschis sufletul în acel interviu, care a distrus-o până la urmă.

„Când a ieșit Panorama, o parte din reacția mea viscerală a fost indignarea că cineva a avut tupeul să o exploateze pe prințesă în acest fel. Dacă ați cunoaște-o așa cum am făcut-o, v-ați da seama că ce a făcut-o să acționeze așa a fost o combinație de seducție și trădare. Panorama i-a distrus relația cu restul Familiei Regale și a privat-o, în mod fatal, de protecția instituției regale', a declarat Patrick Jephson, secretarul ei privat între 1988 și 1996.

Citește și: Prințesa Diana – prețul mult prea scump al fericirii… De ce se crede că a fost omorâtă

Interviul pentru Panorama a fost filmat în secret la Palatul Kensington pe 5 noiembrie 1995. Prințesa Diana a preferat să nu spună nimănui, pentru că interviul „ar fi fost tras complet într-o altă direcție sau transformat în ceva diferit'.

De asemenea, Diana a recunoscut că a fost îndrăgostită de ofițerul James Hewitt și a mărturisit că se îndoia că Prințul Charles era potrivit pentru a fi rege. „Pentru că îi cunosc personalitatea, aș crede că slujba de top, așa cum o numesc, i-ar aduce limitări enorme și nu știu dacă s-ar putea adapta', au fost cuvintele Dianei.

Citește și: Motivul incredibil pentru care Prințesa Diana a concediat-o pe bona Prinților William și Harry. I-a interzis să-i mai vadă vreodată!

Prințesa DianaPrințesa Diana

Prințesa Diana era convinsă că există un complot împotriva ei

Andrew Morton, biograful Dianei, a declarat că ea a trăit mereu o viață plină de anxietate și îi era teamă că este supravegheată. De asemenea, acesta susține că jurnalistul Martin Bashir s-a folosit de anxietatea Prințesei și a jucat perfect rolul de a scoate informații prețioase de la ea.

Citește și: Prințul Harry, mărturisire dureroasă despre moartea Prințesei Diana: „Dacă aș fi știut că a fost ultima dată când am vorbit cu mama mea…”

Morton a spus: „Diana se temea să nu i se întâmple ceva'. Când a fost instalată o nouă alarmă de incendiu în apartamentele ei, Prințesa Diana a crezut că i-au fost puse microfoane și că este ascultată. De asemenea, Diana a crezut că Familia Regală vrea să o scoată din peisaj, după ce a fost despărțită timp de 3 ani de Prințul Charles și a locuit în Palatul Kensington.

Citește și: Prințesa Diana a fost îndrăgostită de Tom Cruise, în secret! Nicole Kidman nu a iertat-o nici după moarte…

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton