Ce dietă ține Anna Lesko, la 40 de ani: "Mănânc doar ce gătesc eu". Evită să consume mai multe alimente / INTERVIU

 Cica Cristina
.

Anna Lesko, concurenta de la Ferma, se menține în formă de ani buni. Vedeta nu s-a îngrășat nici măcar pe perioada în care a fost însărcinată. Mulți se întreabă cum reușește să-și mențină silueta și ne-a oferit răspunsul chiar ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum de reușești să îți menții silueta? Cumva nici nu guști din ceea ce gătești cu atâta pasiune sau ai o genă foarte bună? Eu cred că am pus câteva grame doar uitându-mă la filmulețele tale…

Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram,  maximum  două,  dar  care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat  că  anumite  rochii  îmi  vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform.

Citește și: Noi apropieri între Anna Lesko și George Piștereanu, la Ferma:„Sunt camere pe mine, că numai în distracții te țineam!'

De unde ai învățat să gătești atât de bine? Ai stat pe lângă bunica ta atunci când erai mică?

Am învățat din familie să gătesc, încă de când eram mică. Era important pentru bunica și pentru mama mea ca fetele din casă să știe să gătească bine, să fim gospodine,  să  știm  să  coasem,  să croșetăm.   La noi în casă, până  și tata face o mâncare foarte gustoasă. Pentru mine e ceva normal să gătesc.

Citește și: George Burcea îi dă replica Andreei Antonescu, după ce vedeta l-a umilit la Ferma:„Toate injuriile…'

Anna-Lesko-1-4Anna-Lesko-1-4

Dacă tot vorbim de siluetă, să trecem puțin și la ținute. Unde mai reușești să depozitezi toate accesoriile și  ținutele de scenă?

În ani de zile s-au adunat extraordinar de multe haine, accesorii. Nu mi-a plăcut niciodată să am haine de sezon, ci am preferat să am piese statement, create special pentru mine, pe măsurile mele. Atât pe cele de scenă, cât și cele „civile, cum le zic eu, din garderoba personală, am avut grijă să le aleg astel încât să nu se demodeze, dar să fie și practice, și comode. Cât despre cum reușesc să le depozitez, îți spun sincer că nici eu nu știu cum să le mai împart și unde să le mai pun. Acum îmi renovez casa și mi-am mai făcut un loc, de fapt o extensie a dressingului, unde să le  țin. E dificil, pentru că se tot adună.

Citește și: „Îți pui pirostriile'?Răspunsul oferit de George Burcea, în legătură cu posibila nuntă cu Viviana Sposub, de la Ferma

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton