Carmen Grebenișan și Alina Ceușan se înrudesc: "Eu și logodnicul meu vom boteza băiețelul Alinei" / EXCLUSIV

.

Sunt prietene de când se știu, iar relația lor de prietenie trece la un alt nivel acum. Carmen Grebenișan a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA! că va fi nașa lui Rock, băiețelul Alinei Ceușan. Evenimentul este așteptat de sutele de mii de persoane care le urmăresc pe cele două bloggerițe, iar vestea cu siguranță îi va bucura.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ai fost extrem de fericită când ai primit vestea că Alina este însărcinată și deja i-ai cumpărăt o mulțime de cadouri bebelușului. Tu când plănuiești să ai un copil? Ți-ar plăcea să ai fetiță sau băiat?

Probabil după nuntă aș dori un băiețel. Dar eu sunt okay cu orice vine, nu am neapărat o cerere adresată Universului, în direcția asta.

Citește și: Carmen Grebenișan, totul despre despărțirea de fostul iubit și începutul unei noi relații: „Propunerea lui să ne mutăm împreună a fost o glumă, la început”/ EXCLUSIV

Ți-ar plăcea să-l botezi pe băiețelul Alinei? Ați discutat despre posibilitatea de a fi nașa lui baby Tisha?

Da, normal că noi îl vom boteza pe Rock. Abia aștept!

Citește și: I s-a spus că e prea bătrân pentru ea și că nu se potrivesc! Carmen Grebenișan, reacție tranșantă după criticile la adresa iubitului său: „Da, stau cu el…”

Alina-Ceușan-și-Carmen-Grebenișan-2Alina-Ceușan-și-Carmen-Grebenișan-2

V-am văzut împreună pe social media, v-am văzut împreună la „Asia Express și ne-am dat seama că tu și cu Alina sunteți ca două surori. V-ați certat vreodată? Dacă da, care a fost motivul?

Da, ne-am certat odată, din cauză că nu spăla niciuna dintre noi vasele. Asta era în primul an de facultate, practic primul nostru an de prietenie. (râde) Ne-am mai certat odată, într-o excursie în Marrakesh, din cauza unor agrafe de păr, deci vă dați seama cam la ce nivel au fost certurile, în maximum 10 minute s-au atenuat și am și uitat de ele. Adică n-am uitat, ne amintim cu zâmbetul pe buze de ele, dar atât au fost, chiar niciodată nu s-a întâmplat nimic mai mult între noi și mereu am fost de acord una cu cealaltă și ne-am susținut. Așa a fost să fie, totul a fost foarte organic, nimic forțat, a fost potrivire perfectă de caractere.

Citește și: Carmen Grebenișan se mărită! Cum a fost cerută în căsătorie: „Total neașteptat”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton