O mai ții minte pe Teodora Buciu, câștigătoarea sezonului 6 „Vocea României”? Cum arată acum cântăreața

 Lupescu Anca
.

Teodora Buciu este câștigătoarea sezonului șase al competiției TV Vocea României, cea care a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. După încheierea competiției, Teodora mărturisea că Vocea României a învățat-o ce înseamnă responsabilitatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

 „Chiar m-a maturizat într-un fel experiența asta', mai spunea solista, pentru Pro TV.

În prezent, Teodora studiază muzica în Londra, acesta fiind obiectivul înscrierii sale în show-ul TV. Odată cu trecerea anilor, Teodora și-a schimbat radical lookul.

Și-a schimbat lookul și a renunțat la șuvițele lungi și brunete, pentru o tunsoare scurtă în nuanțe de blond platină. Totodată, cântăreața a devenit extrem de dezinvoltă în fața aparatului de fotografiat.

S-a maturizat și acum este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Teodora își iubește trupul și a învățat să și-l pună în valoare.

„Mereu se întreabă lumea ce fac concurenții de la Vocea României. Așteptarea generală este că trebuie să se întâmple musai ceva cu câștigătorul.  

Experiența mea de management de talente din ultimii ani m-a învățat că, fără determinare personală, răbdare și tenacitate (de talent nu mai zic, era inclus) nu iese nimic.

Mă bucur de fiecare dată când un concurent de la VOCE lansează ceva. (…) Congrats to Teodora Buciu care și-a îndeplinit visul cu care a venit și a câștigat Vocea.

Teodora-Buciu-1-500×500Teodora-Buciu-1-500×500

Merge la facultate la Londra și va studia music-hall', mărturisea Tudor Chirilă, în primăvara anului 2018.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton