Primele imagini cu băiețelul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Artistul este topit după fiul lui!

 Cica Cristina
.

Liviu Vârciu a devenit tată pentru a treia oară de aproximativ patru luni și abia acum au apărut primele imagini cu fiul său! Artistul este, pur și simplu, topit după fiul lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu este un bărbat împlinit. Artistul în vârstă de 39 de ani se bucură de succes în plan profesional, dar și în plan personal: are două fete, iar de curând, în luna mai, a devenit tată și de băiat.

Până la acest moment, artistul a postat imagini numai cu micuțul în căruț, însă a fost surprins de paparazzi Click!, când a ieșit la masă împreună cu partenera lui, fiica cea mică, Anastasia și bebelușul al cărui nume încă nu a fost dezvăluit de părinți.

Citește și: Anna Lesko, confesiuni neașteptate la un an de la despărțirea de tatăl copilului ei:„Am mai avut momente când am clacat'. Ce spune despre o nouă relație/ EXCLUSIV

Din imagini se observă că Liviu Vârciu este un tată grijului, atent la nevoile micuțului său. Din păcate, prânzul pare să nu le fi tihnit, dat fiind că ambii părinți au ieșit, cu schimbul, pe afară pentru a-și putea liniști copilul.

Reamintim că Liviu Vârciu mai are o fată cu Amy Teiceanu, Carmina, în vârstă de 18 ani. La rândul ei, Anda Călin i-a dăruit o fetiță, Anastasia Maria, care va împlini curând 3 ani și micuțul în vârstă de 4 luni.

Liviu-Varciu-1Liviu-Varciu-1

Citește și: Scandalul din trupa Talisman a fost provocat de Larisa. Tavi Colen face declarații uimitoare despre fosta soție a lui Alin Oprea:'Mi-au furat…'

Anda Călin, siluetă de invidiat după ce a născut a doua oară

De remarcat ar fi cât de bine arată Anda Călin, la scurt timp după ce a născut. Iubita lui Liviu Vârciu a afișat o siluetă de invidiat încă la două luni de când a născut, afișându-se chiar în costum de baie.

Citește și: Se leagă o nouă idilă la Ferma? Ce se întâmplă între Alina Pușcău și George Piștereanu:„S-a legat ceva magic'

Anda Călin și-a revenit spectaculos și rapid, iar acum poate purta cu ușurință orice, căci nu are de ce sa-și facă probleme din cauza siluetei.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Blitz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton