Cum arată Lili Sandu în lenjerie intimă, la 40 de zile de când a născut. Cât a slăbit până acum: "Mai am vreo 8 kg de dat jos"

 Cica Cristina
.

Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu aproape o lună și jumătate. În timpul sarcinii, vedeta a luat câteva kilograme, însă acum depune toate eforturile pentru a-și recăpăta silueta de odinioară!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lili Sandu a devenit mamă pentru prima oară la 41 de ani și este în culmea fericirii. Se simte mulțumită sufletește și împlinită și nimic nu pare să-i umbrească fericirea… poate doar câteva kilograme.

Vedeta nu are, totuși, de ce să-și facă probleme, dat fiind că deja a dat jos peste 15 kilograme de când a născut. A pierdut 10 kilograme în spital, iar de când s-a întors acasă a dat jos cam un kilogram pe săptămână. Artista susține că ar mai vrea să dea 8 kilograme jos și abia așteaptă să aibă voie să facă sport.

Citește și: Primele imagini cu băiețelul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin.Artistul este topit după fiul lui!

„S-au împlinit 40 de zile de la operația de cezariană, de când am născut și am slăbit cam un kilogram pe săptămână, plus cele 10 kilograme pe care le-am lăsat în spital, deci ar fi vreo 15 kilograme și ceva. Mai am vreo 8 kilograme de slăbit, dar cu siguranță se vor duce cu sport. Abia aștept ca medicul să-mi dea ok-ul pentru sală. Să vă prezint abdomenul meu. Cam așa se prezintă abdomenul, eu zic că destul de bine, uterul s-a mai strâns”, a transmis Lili Sandu pe story.

Citește și: Ce relație are Andreea Bălan cu familia lui Tiberiu Argint.De trei luni, artista trăiește o poveste de dragoste discretă

Lili Sandu: „Nu am ținut dietă, nu m-am înfometat”

Vedeta le-a arătat fanilor abdomenul și a precizat că intenționează să urmeze un program de sport cu antrenor personal și va ține și un regim, desigur, fără să se înfometeze, dat fiind că și alăptează.

Acum trebuie să lucrăm la tonifiere și definire. Voi începe un program de sport destul de bine pus la punct, voi avea un antrnor personal. Voi începe șase săptămâni de remodelare corporală, printr-o dietă, un regim pe care îl voi realiza.

Citește și: Se leagă o nouă idilă la Ferma? Ce se întâmplă între Alina Pușcău și George Piștereanu:„S-a legat ceva magic'

Lili-Sandu-1Lili-Sandu-1

Alăptez cam din două ore jumătate- trei ore și asta a ajutat foarte mult la pierderea kilogramelor. Nu am ținut dietă, nu m-am înfometat și nici nu voi face lucrul acesta, este exclus, dar voi fi atentă la ce nutrienți și ce alimente voi mânca, în momentul în care voi începe regimul alimentar. Am scos lactatele de tot din alimentație, pentru că sunt destul de acide pentru organism, am mâncat iaurturi pe perioada sarcinii„, a mai spus Lili Sandu.

Totuși, ceea ce a speriat-o cel mai tare pe artistă a fost, cu siguranță, celulita. Din fericire, a început să se ducă și, cu siguranță, sportul o va ajuta să scape de tot de această problemă, care încă îi mai dă bătăi de cap.

Pe perioada sarcinii am avut o celulită, ce nu am avut în viața mea în 41 de ani. M-am speriat. Am crezut că nu se mai duce. Dar s-a mai dus, mai avem un pic. Nu țin un regim vegan, încă, dar mă îndrept către”, a conchis vedeta.

Citește și: Scandalul din trupa Talisman a fost provocat de Larisa. Tavi Colen face declarații uimitoare despre fosta soție a lui Alin Oprea:'Mi-au furat…'

Reamintim că Lili Sandu are un băiețel cu Silviu Tolu, care va primi numele Thomas Jay.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton