Surpriză totală! Ce mesaj a primit Țiriac junior de ziua lui, de la fosta soție Ileana Lazariuc

 Dumba Gabriela
.

După 17 ani de relație, Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac au divorțat în 2017, însă au rămas în relații foarte bune. Dovadă stă și mesajul public pe care Ileana l-a postat astăzi pe pagina ei de Instagram, prin care îi urează la mulți ani fostului soț, dar și reacția lui la această surpriză.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Astăzi, Ion Alexandru Țiriac împlinește 44 de ani și încă de la primele ore ale dimineții a fost copleșit cu mesaje de la familie și prieteni. Dar și de la fosta soție, Ileana Lazariuc. S-au despărțit în 2017, au dezvăluit acest lucru abia anul trecut, însă au păstrat o relație excelentă de prietenie, mai ales că au doi copii împreună.

Ileana a postat pe Instagram o fotografie cu Țiriac Jr. și cei doi băieți ai lor și a scris „La mulți ani!”, iar reacția sărbătoritului la această surpriză a fost și ea foarte drăguță. A repostat mesajul și adăugat pe fotografie „Mulțumesc, scumpo!”, folosind totodată inimioare, dar și o glumă a lor, de interior, probabil: „În sfârșit, amândoi am ajuns la 40 de ani!”.

Ileana și Alexandru Țiriac au doi băieți împreună, pe Alexandru, care s-a născut la Paris, la 7 martie 2008 și pe Nicholas Noah, născut pe 19 iunie 2009. Fiul cel mare, Alexandru, are o pasiune pentru tenis, în timp ce Nicholas este atras de pian.

119975993_1023126844766211_887420081211332256_n119975993_1023126844766211_887420081211332256_n

Ileana şi Ion Ion formează un cuplu de la începutul anului 2002, dar s-au despărţit în anul 2006, iar la jumătate de an de la ruptură, fiul lui Ţiriac s-a căsătorit cu Maria Marinescu.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Ileana Lazariuc în urmă cu 20 de ani, când i-a sucit mințile lui Ion Ion Țiriac. N-ai văzut femeie mai frumoasă!

După divorţul de Maria Marinescu, Ţiriac Jr. şi Lazariuc şi-au făcut bagajele şi s-au mutat la Monte Carlo. La sfârşitul lui august 2009, s-au cununat în mare secret la un schit de lângă Călăraşi. Cei patru au două reşedinţe, una în Bucureşti, cealaltă la Monte Carlo. După ce a devenit mamă, Ileana s-a retras din viaţa publică, însă din 2015 conduce un magazin cu haine de lux.

Au anunțat divorțul pe Instagram

Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!„., au postat cei doi pe conturile sale de Instagram în toamna anului trecut.

În timp ce Ileana nu a dezvăluit public dacă și-a refăcut viața după divorț, Țiriac Jr. este la un pas de o altă căsătorie, norocoasa fiind Sorana Cârstea.

Citește și:

Ion Ion Țiriac s-a logodit cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, la mai puțin de un an de divorțul de Ileana Lazariuc? Detaliul care i-a dat de gol

Ion Ţiriac, avere de 1,1 miliarde de dolari

Cel mai recent top al miliardarilor lumii, publicat de Forbes în septembrie 2019, arată că Ion Ţiriac (80 de ani) are o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari (locul 1.818 mondial).


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton