Ce relație are Andreea Bălan cu familia lui Tiberiu Argint. De trei luni, artista trăiește o poveste de dragoste discretă

 Stamen Diana
.

De puțin timp, Andreea Bălan a început o relație cu Tiberiu Argint. Artista a decis să-și refacă viața, după despărțirea de George Burcea, tatăl fetițelor sale. Se pare că vedeta este pe placul familiei noului iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Soarele a răsărit pe strada Andreei Bălan mai repede decât ar fi crezut. Vedeta l-a cunoscut pe Tiberiu Argint cu care are o relație discretă de aproximativ 3 luni. Artista este fericită și liniștită lângă noul bărbat din viața ei.

De când și-a refăcut viața, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au plimbat foarte mult prin țară și au descoperit noi locuri împreună. Cei doi preferă să nu se afișeze împreună pe social media și nici nu locuiesc împreună. Artista este foarte atentă acum cu deciziile pe care le ia, după ce George Burcea a dezamăgit-o total când a ales să părăsească căminul conjugal.

Se pare că Andreea Bălan a intrat în grațiile familiei lui Tiberiu Argint. La una dintre cele mai recent postări pe social media, artista a primit un comentariu cu inimioare de la Sonia Argint, sora iubitului ei.

Citește și: Anna Lesko o face praf pe Andreea Bălan și îi ia apărarea lui George Burcea! „Este dezechilibrată mult de tot la nivel emoțional”

balan-andreeabalan-andreea
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton