Se leagă o nouă idilă la Ferma? Ce se întâmplă între Alina Pușcău și George Piștereanu: "S-a legat ceva magic"

 Cica Cristina
.

După sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub sau între Anna Lesko și Octavian Ciovică se pare că un nou cuplu ar putea fi în formare la Ferma. Apropiații susțin că o legătură specială s-a creat și între Alina Pușcău și George Piștereanu. Iată ce s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău de la Ferma, care face parte din tabăra orășenilor, a revenit în România pentru a participa la show-ul de la PRO TV. Alina Pușcău de la Ferma, în vârstă de 38 de ani, s-a stabilit de foarte mulți ani în Statele Unite, revenind în țara natală, grație proiectelor de modelling și actorie. Vedeta a atras atenția în presa internațională după relația cu Vin Diesel.

De asemenea, Alina Pușcău de la Ferma se poate lăuda cu faptul că are cunoștințe faimoase: de la Paris Hilton și Jay Z, până la Leonardo DiCaprio.

Citește și: Anna Lesko, confesiuni neașteptate la un an de la despărțirea de tatăl copilului ei:„Am mai avut momente când am clacat'. Ce spune despre o nouă relație/ EXCLUSIV

‘L-am cunoscut pe Vin Diesel la Paris, prin prieteni. Îmi spuneau: uite, băiatului acela de la masă îi place de tine. Ştii cine e? E din Fast & Furious…Nu, nu ştiu şi nu mă interesează. Tot întreba de mine. Îl uram, nu-l suportam. Ţin minte că a luat numărul meu, eram la shopping în Paris şi văd că mi-a scris cineva şi am înţeles că m-a urmărit. Mai târziu a zis că am fost iubirea vieţii lui’, a povestit Alina Pușcău de la Ferma.

Alina Pușcău s-a apropiat de George Piștereanu la Ferma

Vin Diesel, însă, a fost demult dat uitării, iar acum Alina Pușcău pare să fi pus ochii pe altcineva la Ferma. Vedeta s-a apropiat foarte tare de George Piștereanu, actorul care joacă și în Vlad. De altfel, până acum cei doi au avut numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt. Mai mult, după primul duel de eliminare, înainte ca Alina Pușcău să treacă în tabăra bandiților, cei doi au făcut schimb de tricouri, pentru a le rămâne drept amintire.

Citește și: Scandalul din trupa Talisman a fost provocat de Larisa. Tavi Colen face declarații uimitoare despre fosta soție a lui Alin Oprea:'Mi-au furat…'

Alina-Puscau-Ferma-1-4Alina-Puscau-Ferma-1-4

Mai mult, surse susțin pentru cancan.ro că o legătură specială s-ar fi creat între ei încă dinaintea intrării în Ferma. Astfel, rămâne de văzut dacă, în continuare, se va lega o nouă relație, fie în Ferma, fie după ieșirea din concurs.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Gică Popescu.Maria a împlinit 20 de ani și este superbă

„Se pare că și aici Alina a reușit, în ciuda dificultății în care a fost pusă în prima parte a competiției, să revină în Fermă și să sucească câteva capete. Între ea și George Piștereanu s-ar fi legat ceva magic, dar nu doar din Fermă, ci și de la filmările dinainte de intrarea acolo', au spus apropiați din echipa Ferma pentru sursa menționată.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Pro Tv

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton