Prima vacanță în patru. Adela Popescu și Radu Vâlcan au o ales o destinație de vis: ”Ne place”

 Stamen Diana
.

Și-au făcut bagajele și au plecat într-o destinație de vis. Adela Popescu și Radu Vâlcan se vor bucura pentru câteva zile bune de o vacanță minunată în Egipt. Este prima vacanță în formulă de patru, pentru cei doi copii i-au însoțit.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au parte de o vacanță bine meritată. Cei doi au ales Egipt pentru prima lor vacanță în patru. Andrei și Alexandru sunt împreună cu părinții lor și va fi o experiență tare plăcută pentru familie.

Cuplul a decis ca în vacanță să-i însoțească și bunicii băiețeilor. Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat cu ei ajutoarele de nădejde: părinții. Prezentatoarea de la ProTV este fericită și s-a refăcut rapid după naștere.

'E interesant cu parintii in vacanta. Inainte sa ne ajute ei cu copiii, trebuie sa ii acomodam noi cu imprejurimile. Si asta e treaba de cateva zile. 🙂Acum ii conducem spre masa. Dar ne place.', a scris Adela Popescu pe una dintre rețelele de socializare.

Adela Popescu șo Radu Vâlcan în EgiptAdela Popescu șo Radu Vâlcan în Egipt

FOTO: Facebook, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton