Două săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Gestul făcut de părinții regretatului creator de modă

 Pirvu Cristina
.

Au trecut două săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a pierit într-un teribil accident de mașină. Familia, prietenii, apropiați sunt devastați după o așa pierdere. Cei care trec cu greu peste momentul cumplit sunt părinții designerului.

Moartea lui Răzvan Ciobanu a lăsat un gol imens în inimile multor români. Fie că vorbim de familie, de prieteni, de cliente, moartea acestuia a îndoliat mulți apropiați. Dintre aceștia, și-au expus mulți regretul fie pe la televiziuni, fie în mediul online, chiar pe pagina de Facebook a designerului.

Durerea e imensă pentru părinții lui Răzvan Ciobanu. Elena Ciobanu și soțul s-au ocupat de înmomântarea băiatului lor, i-au fost aproape pe ultimul drum. Iată că au trecut două săptămâni de atunci, iar ei sunt în doliu. Conform Spynews, părinții lui Răzvan Ciobanu au mers la mormântului designerului și i-au aprins o lumănare, iar pe drum spre cimitir, Elena Ciobanu abia putea să meargă și plângea în hohote. Femeia este vizibil afectată după tragicul eveniment.

În urmă cu câteva zile, aceștia au decis să o recupereze pe fiinţa cea mai dragă pentru regretatul designer. Este vorba despre Lili, pisica de rasă Sphynx de care Răzvan avea mare grijă şi se poza cu ea foarte des. Au luat-o de acasă de la Sorin Oprea, partenerul de afaceri al designerului,  pentru a o lua pe Lili în casa lor. Cei trei au stat puţin de vorbă, apoi părinţii lui Răzvan Ciobanu au plecat spre casă.

Parintii lui Razvan CiobanuParintii lui Razvan Ciobanu

Ce a găsit menajera lui Răzvan Ciobanu în casa acestuia

Menajera lui Răzvan Ciobanu a vorbit într-un interviu despre problemele cu care se confrunta regretatului designer. Nu mai este deloc un secret faptul că Răzvan Ciobanu avea probleme cu banii, mai mult chiar el a recunoscut asta.

Femeia care îi făcea curățenie a povestit că acesta nici nu a plătit-o și i-a spus cu capul plecat că îi este rușine că nu are bani să îi dea în ziua respectivă. Menajera a dezvăluit că a găsit în casa lui Răzvan Ciobanu o pipetă și că acesta devenea foarte agitat atunci când nu o găsea la locul ei. Doamna de la curățenia și-a dat seama că designerul se droga.

Foto: Spynews, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton