Simona Gherghe, mesaj emoționant după prima noapte petrecută acasă, cu doi copii: "Întâlnirea lor "

 Pirvu Cristina
.

Simona Gherghe a petrecut prima noapte acasă, cu cei doi copii. Prezentatoarea TV a adus pe lume pe 9 mai un băiețel perfect sănătos care a luat nota 10 la naștere. Frățiorii deja se înțeleg foarte bine. 

Simona Gherghe a ajuns ieri acasă, după ce pe data de 9 mai a născut un băiețel la un spital din București. Iată că lucrurile decurg foarte bine, Vlad Ioan a ajuns în sânul familiei și a făcut cunoștință cu surioara. Ana Georgia îl aștepta nerăbdătoare acasă. Cuminte, blândă, l-a luat de mânuță pe micuț.

Iată că Simona Gherghe a împăritășit momentul special cu fanii săi din mediul online. E o mămică fericită, a scris și un mesaj frumos. Se pare că noaptea petrecută cu toată familia nu a fost tocmai ușoară, dar prezentatoarea are zâmbetul pe buze, mai ales când își vede copiii.

„Dupa prima noapte acasa, foarte grea, ma uit la poza asta si nu mai conteaza nimic! Intalnirea lor ❤️ #anageorgia #vladioan#primanoapteacasa #family #home #simonagherghe”, a scris Simona Gherghe în mediul online.

Simona Gherghe, mesaj emoționant după prima noapte petrecută acasă cu doi copii: „Întâlnirea lor „Simona Gherghe, mesaj emoționant după prima noapte petrecută acasă cu doi copii: „Întâlnirea lor „

Simona Gherghe împlinește 17 ani în televiziune

Iată ce repede trec anii! Pe 15 aprilie 2002, Simona Gherghe urca la pupitrul știrilor la Antena 1. Au trecut 17 ani de atunci, iar prezentatoarea TV lucrează la același post. Iată cum a reușit să reziste în aceeași industrie ani de zile. Nu e ușor!

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton