Prima imagine cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în Maldive. Cum au fost surprinși cei doi

 Stamen Diana
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut o vacanță de vis în Maldive, iar vedeta a postat și prima imagine cu ei. Concediul lor de lux a luat sfârșit și s-au întors împreună în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost dezamăgită de Alex Bodi, se pare că Bianca Drăgușanu și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, mai exact Gabi Bădălău. După ce au fost văzuți împreună în Dubai și și-au petrecut Crăciunul împreună la munte, cei doi au plecat într-o vacanță exotică.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în MaldiveBianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în Maldive

Pe una dintre rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie cu ea și Gabi Bădălău, pe plajă în Maldive. În vacanță, fosta soție a lui Victor Slav s-a răsfățat într-un resort de lux și a avut parte de multe surprize romantice din partea încă soțului Claudiei Pătrășcanu.

Iată că vacanța celor doi s-a terminat și s-au întors în România. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost fotografiați împreună în aeroportul din Male, în timp ce acesta o ținea în brațe pe vedetă, potrivit Cancan (vezi imaginile AICI). Acum nu mai este niciun dubiu că vedeta a fost în vacanță împreună cu Gabi Bădălău, acum nu mai rămâne decât ca cei doi să confirme relația.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce au apărut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. „Am plecat plângând”

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău

Citește și: Sofia stă la Victor Slav, cât Bianca Drăgușanu e în vacanță. Cum a fotografiat-o prezentatorul TV pe micuță

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună: „S-a certat cu familia, a renunțat la tot”. Ce spun despre nuntă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au negat că au o relație

După ce au fost surprinși la cumpărături într-un magazin de lux din Dubai, cei doi au negat că între ei ar exista mai mult decât o relație de prietenie. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au declarat recent că amândoi sunt două persoane singure și asumate.

„Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezerva viața', a declarat Gabi Bădălău la momentul respectiv.

Nici Bianca Drăgușanu nu a negat întâlnirea cu Gabi Bădălău. Vedeta a susținut versiunea fostului soț al Claudiei Pătrășcanu și a subliniat că în momentul în care va fi ceva mai mult între ei sau dacă relația va evolua, chiar ea va fi cea care va face public acest lucru.

„Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar, cu siguranță, dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată’, a mai precizat Bianca pentru Spynews.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton