Ilie Năstase susține că s-a împăcat cu Ioana, dar soția lui neagă: "Sunt o femeie foarte calculată"

 Cica Cristina
.

Căsnicia lui Ilie Năstase cu Ioana Simion este în pericol după episodul violent petrecut la finalul săptămânii trecute. Fostul tenismen susține că s-a împăcat cu soția lui, însă ea neagă că s-a ajuns la un consens. Au discutat, însă Ioana nu ar fi luat decizia finală. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La nici o săptămână după ce Ioana Năstase a sunat la 112 pentru că ar fi fost bătută, Dan Capatos a făcut anunțul în direct. Prezentatorul a spus la Xtra Night Show că Ioana și Ilie Năstase s-ar fi împăcat.

„Am vorbit cu Ilie și mi-a spus că s-ar fi împăcat cu Ioana', a declarat Dan Capatos.

Ioana-si-Ilie-Nastase-1Ioana-si-Ilie-Nastase-1

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat?

După incidentul violent, cei doi soți au luat masa împreună pentru a clarifica lucrurile. Ilie Năstase susține că s-au împăcat, însă soția lui nu este 100% convinsă că aceasta ar fi decizia corectă.

Faptul că ieșim la masă și vorbim, asta nu înseamnă că ne-am împăcat. Sunt o femeie foarte calculată, îmi trebuie timp să mă hotărăsc. Vreau să iau o decizie corectă și în favoarea tuturor', a spus Ioana Năstase pentru Click!

În urmă cu o zi Ioana Năstase vorbea despre divorț, însă după discuția cu soțul ei se pare că a revenit la sentimente mai bune.

Citește și: Ilie Năstase nu este la primul act de violență domestică. Brigitte Sfăt:”M-a lovit! Mi-a zburat capul!”

Citește și: Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o.Ce s-a întâmplat înainte de scandal

Citește și: Ioana Simion, noi dezvăluiri după scandalul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi.”Mi s-a părut total nepotrivit să se amestece”

Citește și: Momentul în care Mihai Bendeac a știut că vrea să devină actor:„În timp ce eram la toaletă, mi-am dat seama ce urma să fac'/ EXCLUSIV

Ioana nu a depus plângere împotriva lui Ilie Năstase

Ioana Năstase a povestit că a reușit să scape teafără cu ajutorul polițiștilor și a decis să nu depnă plângere împotriva soțului ei.

'Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie ok. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția. Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată!', a spus soția sportivului pentru cancan.ro.

Cu privire la motivele care au dus la o asemenea ieșire violentă, Ioana susține că nu a făcut nimic pentru a fi lovită.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton