Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii. Suma e uluitoare

 Lupescu Anca
.

Cristian Țânțăreanu s-a remarcat ca un om asumat, plin de energie și pus pe distracție. După ce s-a luptat cu perfidul cancer, prioritățile i s-au mai schimbat și chiar a devenit un om mai chibzuit și mai calm. Omul de afaceri se declară sărac, după ce a decis să își facă testamentul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Țânțăreanu a oferit în trecut detalii despre pensia lui. Adesea el a făcut mențiuni despre ce avere deține. În anul 2007 era estimat că acesta ar avea în conturi nu mai puțin de 40-50 de milioane de dolari.

Într-un interviu vechi, Cristian Țânțăreanu dezvăluia că este, totuși, încadrat ca pensionar, deși adesea glumea pe acest subiect. Până în anii 90, acesta a lucrat ca director pentru o mare întreprindere de construcții.

img-1-2img-1-2

Românii și-l amintesc pe milionarul excentric, despre care se spune că și-ar fi îngropat o parte din avere, și din cazul Paradisul Verde – Corbeanca. În prezent acesta este foarte activ, deși are o vârstă înaintată și este predispus la riscurile de îmbolnăvire cu noul virus.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

Omul de afaceri a declarat câți bani obține de la stat, lunar. Suma este una modică, poate chiar mai mare decât o au cei mai mulți pensionari români.

Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea', a mărturisit Cristian Țânțăreanu, acum câțiva ani.

Afaceristul nu poate sta absolut nicio clipă și are foarte multă activitate, chiar și la această vârstă. La început de pandemie acesta s-a aprovizionat și s-a retras la vila lui din Corbeanca, alături de Cristina, soția lui. Și-a redus și vizitele cu apropiații, dar nu a renunțat la cele pe șantier, fie la muncă.

Citește și: Ștefania și Speak, primele declarații după ce au pierdut marele premiu la Asia Express:'Am câștigat cea mai de preț comoară, pe noi doi'

Citește și: Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină.„Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva’

Citește și: Mioara Roman, internată la spital.Starea ei s-a agravat

Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele', a declarat Cristian Țânțăreanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton