Pepe și Raluca Pastramă, primul pas spre împăcare? Cum a decurs ultima întâlnire, în familie

 Cica Cristina
.

Pepe și Raluca Pastramă au făcut pace de dragul fetițelor lor. Și-au anunțat divorțul, însă fac tot posibilul ca fiicele lor să nu resimtă tensiunile dintre ei. Au mers cu Maria și Rosa în Orășelul copiilor, iar totul a decurs neașteptat de bine. Ce se întâmplă, în aceste momente, între cei doi foști parteneri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pastramă par să fi îngropat securea războiului! Măcar de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. După anunțul că divorțează, s-a vorbit despre infidelitate din partea mamei copiilor artistului și de agresiune din partea cântărețului.

Pepe-și-Raluca-Pastramă-împăcare-1Pepe-și-Raluca-Pastramă-împăcare-1

Pepe și Raluca Pastramă, ieșire în familie

După mai multe acuzații de ambele părți, cei doi foști parteneri ar fi revenit la sentimente mai bune. Pepe și Raluca Pastramă au mers cu cele două fetițe în Parcul Herăstrău și s-au purtat de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

„De dragul celor două fiice, Maria și Rosa, Pepe și Raluca s-au distrat câteva ore în 'Orășelul copiilor', din Parcul Herăstrău, ca și când nimic rău nu s-ar fi întâmplat vreodată între ei. S-au dat, pe rând, în mașinute, împreună cu fetele care chiuiau de bucurie. Dacă vremea le va permite, cei doi au în plan repetarea acestei ieșiri în patru', au povestit surse apropiate celor doi pentru impact.ro.

Citește și: Au anunțat divorț amiabil, dar Pepe și Raluca Pastramă se bat acum pe copii.Ce înțelegere vrea să facă artistul cu soția lui

Citește și: Oana Roman spune tot despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă! „A fost acuzat pe nedrept.El a pus niște condiții”

Citește și: Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă ascunde multe secrete.Cei doi au mai fost despărțiți în trecut, iar motivul e total neașteptat

Citește și: Alex Bodi și-ar fi bruscat fosta soție în fața fiicei lor. De la ce a pornit scandalul:„Vom urma calea legală'

Pepe ar accepta să se împace cu Raluca Pastramă

Momentan, până când magistrații vor decide cu cine rămân fetițele și care va fi programul de vizite, Maria și Rosa stau, în egală măsură, atât cu Pepe, cât și cu Raluca Pastramă.

„Micuțele plâng deseori după casa din Pipera în care au crescut, acolo unde camerele lor sunt și acum pline de jucării. În ceea ce-l privește pe Pepe, acesta suferă foarte mult și evită să vorbească despre relația cu Raluca. Artistul ar fi dispus să-și primească soția înapoi, chiar dacă ulterior despărțirii a aflat că Raluca ar fi avut ochi și pentru alt bărbat', au mai precizat apropiații pentru sursa citată.

După plecarea Ralucăi de acasă, Pepe s-a dedicat celor două fetițe și muzicii. Într-un timp scurt, artistul a lansat două piese de dragoste, care par a face referire la propria realitate.

Pepe și Raluca divorțează, după 8 ani de căsnicie

Pepe divorțează de Raluca Pastramă, după 8 ani de căsnicie! Cei doi au peste 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton