Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv: "O relație toxică, m-am speriat"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Numele ei a fost pe buzele tuturor abia în momentul în care a fost aleasă să reprezinte România la Eurovision… Dar Roxen cântă încă din copilărie și este o artistă cu un background în care doar talentul, ambiția și munca susținută au potențat succesul. Pentru ea, 2020 a fost un an, pe de o parte, plin de satisfacții profesionale, pe de altă parte, marcat de o relație toxică. Vedeta ne-a spus totul despre fostul partener și momentele dramatice prin care a trecut când a fost agresată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Spune-mi care mai e viața ta acum! Ai un iubit?

Nu am un iubit. În schimb, am o pisicuță și un iepuraș tare simpatici, care mă fac în fiecare zi să zâmbesc și care-mi aduc multă bucurie.

Aș vrea să abordăm acum un subiect mai delicat, pe care tu însă nu l-ai ascuns… Acum ceva timp, ai trecut prin momente dramatice, când ai fost agresată de iubitul tău. Cum ai ajuns în situația asta?

În vară s-a întâmplat respectivul eveniment mai puțin plăcut. Ne-am certat foarte rău în toiul nopții, eu m-am speriat, iar vecinii au auzit și au chemat autoritățile. Era o relație toxică, așa cum, din păcate, există foarte multe, care m-au panicat atunci și m-au făcut să-mi fie teamă.

Roxen-iubit-1Roxen-iubit-1

Nimeni nu ar trebui să se complacă într-o astfel de relație și ar trebui să ceară ajutorul, să nu rămână acolo unde nu le este bine,  unde  nu  există  armonie și înțelegere. Cu atât mai mult dacă există și orice fel de agresivitate. Din fericire, am reușit să trec peste. Nu a fost deloc ușor, dar m-am axat mai mult pe lucrurile care îmi dau de obicei o stare bună, am avut alături de mine oameni minunați care m-au ajutat să merg mai departe.

Roxen, despre iubitul agresiv: „Ne-am mai certat, am stat despărțiți”

Ulterior, ai cerut ordin de protecție de teamă ca iubitul să nu-ți facă rău. S-a oprit totul acolo, atunci?

Da, atunci s-a oprit totul.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:„Niciodată să nu spui niciodată'/ EXCLUSIV

Citește și: Roxen, bătută de iubitul ei cu pumnii și trasă de păr!Motivul halucinant care a dus la reacția violentă a bărbatului

Citește și: O altă victimă a violenței domestice! Roxen a obținut ordin de protecție împotriva iubitului.De ce a sunat câștigătoarea Eurovision România la Poliție, în miez de noapte

Citește și: Reacția Oanei Roman, după ce s-a aflat că soțul ei ar avea o nouă iubită:„Marius Elisei își mai dorește un copil'

De obicei, există un pattern, iar abuzatorii de orice gen au un comportament tipic. Au existat, anterior, niște semne care ți-au dat de gândit? Te întreb, de fapt, dacă până atunci i-ai mai trecut iubitului tău cu vederea niște ieșiri nepotrivite.

Au existat tot felul de discuții, dar cumva firești într-o relație, nu poți  fi  mereu de acord cu celălalt. Până în momentul respectiv, nu au existat semne care să mă facă să mă gândesc la o ieșire nepotrivită… sau nu am vrut eu să le observ. Ne-am mai certat, am stat despărțiți, ne-am împăcat, dar nu a fost vorba despre agresivitate.

Acum, dacă mă uit puțin înapoi, realizez că ar fi fost mai bine dacă rămâneam despărțiți prima dată când făcuserăm acest pas. Dar timpul nu poate fi dat înapoi, și atunci tot ce putem face este să nu repetăm greșelile pe care le-am făcut.

Roxen: „Nimeni nu ar trebui să sufere”

Dat fiind că sunt multe femei în situația ta, ce sfat poți să le dai, după ce ai trecut prin această experiență dureroasă?

Să vorbească, să nu rămână acolo, să ceară ajutorul. Există asociații care luptă împotriva violenței domestice, să ia legătura cu ele. Nimeni nu ar trebui să sufere, pentru nimic în lume. Fiecare om are o viață și trebuie să încerce să o trăiască frumos, în liniște și armonie. Sunt femei care trec prin astfel de traume și au copii, iar copiii simt toate aceste lucruri, chiar dacă nu întotdeauna le văd, iar asta se poate răsfrânge asupra lor în viitor, își pot pune amprenta asupra comportamentului și dezvoltării lor.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton