Drama lui Alain Delon: la 4 ani a fost abandonat de părinţi, iar cei adoptivi au murit la scurt timp

 Dumba Gabriela
.

Alain Delon a avut o copilărie de coșmar, iar traumele suferite atunci l-au determinat să nu le mai vorbească părinților lui niciodată. Starul francez a fost abandonat de părinți la doar 4 ani, însă coșmarul nu a luat sfârșit atunci și ce a urmat l-a afectat pe viață pe Alain Delon.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Născut pe 8 noiembrie 1935, în Sceaux, Alain Delon a avut o copilărie tumultoasă, presărată cu lacrimi și dezamăgire. Părinţii săi, Edith şi Fabien, au divorţat pe când acesta avea patru ani, fiecare dintre cei doi recăsătorindu-se ulterior. L-au plasat pe Alain în grija unui cuplu din Fresnes.

Copii-Alain-Delon-5-1024×748Copii-Alain-Delon-5-1024×748

După acest episod, Alain Delon este adoptat, însă n-a fost fericit prea mult timp pentru că părinții săi adoptivi au murit. Ulterior, părinții săi naturali au împărțit custodia lui, dar nu s-au înțeles și Alain este înscris la un internat romano-catolic. Va fi exmatriculat de aici, precum şi din alte şcoli, din cauza comportamentului său considerat nepotrivit.

Alain Delon a fost abandonat de două ori

„Majoritatea băieţilor se înrolau pe atunci în armată la 21 de ani, dar părinţii mei au semnat autorizaţia de înrolare fără nicio ezitare deşi eu aveam doar 17 ani. Eram un puşti, iar ei m-au abandonat războiului din Indochina”, s-a confesat Alain Delon, care nu şi-a iertat niciodată părinţii pentru acest crud gest.

Alain Delon a simţit că părinții nu l-au iubit deloc şi l-au abandonat de două ori.

Iar fratele lui vitreg, Jean-Francois, completează: „La vârsta la care aş fi putut cu adevărat să dezvolt o relaţie apropiată cu Alain, el se afla în Indochina.”

Citește și:

Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că părinții lor s-au despărțit: „Nu a fost pentru nimeni ușor”

Câți bani a primit Dan Bittman pentru Revelionul de la TVR. Antena 1 i-a oferit o sumă mică

Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce au apărut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. „Am plecat plângând”

Părinții și-au amintit de el când Alain a devenit celebru

Atunci când Alain a devenit celebru, părinţii şi-au dorit să reia legătura cu el. „Erau amândoi mândri că sunt părinţii lui Alain Delon. Dintr-odată şi-au amintit că mai au un fiu. Mama mea chiar a decis să i se spună doamna Delon, deşi divorţase şi numele ei de familie era Boulogne. De fapt, devenise şi ea o groupie, nu era mama mea”, a concluzionat amar actorul francez, citat de okmagazine.ro.

Cum a ajuns actor Alain Delon și care a fost primul său rol

După ce fost în marină patru ani, în 1956 Alain Delon se întoarce şi munceşte ca ospătar, portar, asistent personal sau asistent de vânzări. În această perioadă devine prieten cu actriţa Brigitte Auber pe care o însoţeşte la Festivalul de Film de la Cannes. Aici este remarcat de căutătorul de talente american David Selznick care îi oferă primul său contract, cu condiţia ca Delon să înveţe engleza.

Întorcându-se la Paris cu gândul de a se apuca de studiat, îl întâlneşte pe regizorul Yves Allégret care îl convinge că poate deveni la fel de faimos şi dacă rămâne în ţara de origine.

Mâna sorţii sau nu, Selznick îi permite lui Delon să rupă contractul încheiat la Cannes, iar Allégret îi oferă primul său rol, în pelicula ' Quand la femme sen mêle, în care este extrem de apreciat, primind astfel şi cel de-al doilea rol al său, în „Faibles femmes', o coproducţie italiano-franceză care, datorită faptului că a fost un succes în box office-ul francez, ajunge să fie lansat şi în America, potrivit adevarul.ro.

Astfel, Alain Delon devine cunoscut internaţional. Primul rol principal l-a avut în filmul „Christine”, unde a jucat alături de Romy Schneider.

Debutul la Hollywood a fost cu filmul „Once a Thief” (1965), urmat de peliculele „The Lost Command”, „Texas Across the River” şi „Yellow Rolls-Royce”.

Alain Delon a urmat exemplul părinților săi

Dureros este, însă, şi faptul că, profund afectat de aceste experienţe din copilărie şi adolescenţă, Alain Delon a fost, la rândul lui, un tată contestat de fiii lui. Dacă mezinul Alain-Fabien a publicat o carte în care vorbește despre tatăl său ca despre un om violent și un xenofob, fiul cel mai mare, Anthony, îl acuză de rele tratamente în copilărie.

În adolescență, Anthony a ales să trăiască cu mama sa în Statele Unite. De atunci s-a început dușmănia dintre tată și fiu, care aveau să ajungă, în cele din urmă, chiar și la tribunal. Alain Delon i-a cerut chiar fiului său să renunțe la folosirea numelui de familie în cariera de actor.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton