Părintele Calistrat e acuzat că a agresat un călugăr din Iași: "M-a lovit peste cap, mi-a rupt sprânceana de la ochi"

 Dumitrache Laura
.

Părintele Calistrat e acuzat că a agresat un călugăr din Iași. Părintele Calistrat este acuzat din nou de comportament violent. De această dată, un călugăr din Iași l-a acuzat pe preot că l-a bătut. Gheorghe Carcea este cunoscut sub numele de călugăr Gherasim și susține că a fost agresat de două ori de preotul Calistrat Chifan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Părintele Calistrat e acuzat că a agresat un călugăr din Iași. Părintele Calistrat se află din nou în centrul atenției după ce un călugăr din Iași îl acuză de violență. Călugărul Gherasim susține că a fost agresat de părintele Calistrat Chifan, dar și de un alt preot trimis de Calistrat. În urmă cu câteva săptămâni, preotul a fost filmat în timp ce lovea o femeie în curtea Mănăstirii Vlădiceni.

preotul batutpreotul batut

Părintele Calistrat nu ar fi la prima abatere. În trecut, preotul ar fi bătut un cal până a murit. Călugărul Gherasim a povestit detaliat cum au avut loc loviturile, la Mănăstirea Vlădiceni. Conform acestuia, preotul Arsenie Butnaru a fost martor la cele întâmplate, dar nu a intervenit.

Citește și: Anamaria Prodan, despre imaginile în care preotul Calistrat lovește o femeie:”Acest părinte merită arestat”

Citește și:Preotul Calistrat, filmat când ceartă enoriașii că dau puțini bani la biserică:”La vrăjitoare dai o mie de lei și la mine vii cu 5 lei?”

Citește și:Brigitta Gheorghe a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Oxy:”Îmi pare bine că a plecat”

Citește și:Atacatoarea Mirelei Vaida va fi internată într-un spital de psihiatrie.Decizia magistraților

Părintele Calistrat e acuzat că a agresat un călugăr din Iași

Părintele Calistrat este din nou acuzat de violență. De această dată, acuzațiile vin din partea unui călugăr din Iași. Gheorghe Carcea, cunoscut sub numele de călugăr Gherasim, a povestit cum a fost agresat de părintele Calistrat la Mănăstirea Vlădiceni. Conform acestuia, prima întâmplare violentă ar fi avut loc când călugărul le-a reproșat celor de la mănăstire că țineau mâncarea prea mult pe masă.

'Ce mi s-a întâmplat la Mănăstirea Vlădiceni nu mi s-a întâmplat nicăieri. Loviturile pe care le-am avut, zdrobitoare de la părintele Calistrat. Într-o zi, în 2018, vin în sfântul altar, la Paraclisul Sfântului Ilie în cadrul Mânăstirii Vlădiceni. Intru în altar şi acolo era mâncare foarte multă şi le spun unora dintre vieţuitori, ieromonahilor Calistrat şi Haralambie, să ia mâncarea de acolo, că dacă o lasă mai mult de o oră, două, miroase totul a mâncare şi se vor strânge fel de fel acolo. Sfântul altar este un jertfelnic a lui Dumnezeu totuşi', povesteste calugarul, potrivit ziarul de iași.

Călugărul Gherasim: „M-a lovit peste cap”

Călugărul de la Iași a povestit că preotul Haralambie l-ar fi lovit foarte tare în zona capului, acesta fiind trimis de preotul Calistrat. Al doilea incident ar fi fost unul mai violent. Călugărul susține că a fost lovit chiar de părintele Calistrat, iar în urma loviturii s-ar fi ales cu arcada spartă. 'Opreşte maşina cu Calistrat, se dă jos din maşină, fuge prin faţa maşinii şi mă loveşte cu pumnul în cap, de am venit jos până cu capul de toneta care este a paznicului de la poarta mănăstirii Vlădiceni. A fost o lovitură foarte zdrobitoare, am venit jos de nu am ştiut ce este cu mine.În timpul acesta vine părintele Calistrat la mine şi spune: haideţi să mergem până la părintele stareţ, iar eu nu ştiam de ce. Am spus hai să mergem, şi pe alee, când mergeam spre stăreţie, s-a întors şi m-a lovit peste cap, o lovitură foarte zdrobitoare, am venit jos de nu am ştiut ce este cu mine, mi-a rupt sprânceana de la ochi că am venit şi peste bordură şi trandafirii de acolo.„, a povestit călugărul Gherasim.

Preotul Calistrat, filmat în timp ce lovește o femeie în curtea Mănăstirii Vlădiceni

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, a fost filmat în timp ce lovea o femeie chiar în curtea Mănăstiririi Vlădiceni, sub privirile enoriașilor. Imaginile au devenit virale în mediul online, iar preotul a declarat ulterior că nu regretă fapta săvârșită. Calistrat susține că respectiva femeie merita bătută.

„Da, bătaia e ruptă din rai.(…)Nu sunt agresiv, sunt cel mai paşnic om, dar mă scoţi din papuci dacă eşti aşa. Aseară şi-a întrecut limita. Dacă nu-mi punea piedica sora, nu reacţionam nici eu. Sor-sa mă filma cu telefonul mobil şi ea mi-a încălcat toate regulile. Oamenii s-au bucurat şi au zis că dau toţi declaraţii.'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton