Wilko Johnson a murit, la 75 de ani. Actorul din Game of Thrones a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, în 2013

 Raiciu Adriana
.

Wilko Johnson din ”Game of Thrones” a murit la 75 de ani. Wilko Johnson din Game of Thrones s-a stins din viață la 75 de ani. În urmă cu 10 ani, actorul fusese diagnosticat cu o boală nemiloasă, cancer la pancreas.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Wilko Johnson din ”Game of Thrones” a murit la 75 de ani. Wilko Johnson a fost un chitarist, cântăreț, compozitor și actor ocazional englez. A fost membru al trupei de pub rock/rhythm and blues Dr. Feelgood în anii 1970. Pentru debutul său în actorie, Johnson a fost distribuit în rolul călăului mut Ser Ilyn Payne , atât în ​​primul cât și în cel de-al doilea sezon din serialul fantastic Game of Thrones. Acesta l-a interpretat pe călăul Ser Ilyn Payne în Urzeala Tronurilor.

Cornbury,Festival,-,July,8th,2016:,British,Singer,Songwriter,WilkoCornbury,Festival,-,July,8th,2016:,British,Singer,Songwriter,Wilko

În urmă cu 10 ani, Wilko Johnson a fost diagnosticat cu o boală cruntă, cancer pancreatic în stadiu terminal. La momentul respectiv, medicii i-au spus că mai are doar câteva luni de trăit. Din păcate, în data de 21 noiembrie, actorul s-a stins din viață, la vârsta de 75 de ani.

Citește și: Oana Mizil confirmă despărțirea de Marian Vanghelie, după 11 ani: „E o perioadă grea a vieții lui'

Citește și: Cătălin Botezatu comentează stilul vestimentar al Primei Doamne. Unde greșește Carmen Iohannis: „Domnia sa ține tot timpul să i se vadă genunchii' / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian:'Avem gânduri serioase. Facem de toate'

Citește și: Când începe noul sezon Acces Direct. Anunțul făcut de Mirela Vaida:„Până atunci, mă bucur de…’

Wilko Johnson din ”Game of Thrones” a murit la 75 de ani

Într-o declarație pe contul său de Twitter de miercuri, a fost dezvăluit că Wilko Johnson s-a stins din viață luni acasă la el. 

„Acesta este anunțul pe care nu am vrut să-l facem niciodată și îl facem cu inima frântă: Wilko Johnson a murit. A murit acasă luni, 21 noiembrie. Vă mulțumim că respectați intimitatea familiei în acest moment foarte trist. RIP Wilko Johnson', a fost mesajul postat miercuri pe contul său oficial de Twitter.

Actorul a fost diagnosticat cu cancer pancreatic

În 2013, Johnson a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de pancreas în stadiu terminal, dar a promis să-și onoreze angajamentele în turnee și să continue să cânte cât de mult va putea. Managerul său, Robert Hoy, a spus la acea vreme: 'El a spus că vrea să profite din plin de timpul care i-a mai rămas, jucând și petrecând când poate. În prezent este bine dispus și nu suferă încă niciun efect fizic și se poate aștepta să se bucure de cel puțin încă câteva luni de sănătate și activitate rezonabilă', scrie Dailymail.

sursă foto- Shutterstock

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton