Oana Roman, o nouă apariție în costum de baie, la malul mării: "Nu sunt perfectă, dar nici nu-mi doresc asta"

 Cica Cristina
.

Oana Roman a slăbit considerabil și se mândrește cu noua siluetă. Dovadă stau fotografiile postate pe rețelele de socializare, vedeta având o nouă apariție în costum de baie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a slăbit câteva măsuri și este extrem de mândră de noua siluetă. Vedeta a plecat să se relaxeze câteva zile la mare, alături de fiica ei și le-a împărtășit fanilor câteva fotografii de pe litoral.

Fiica lui Petre Roman s-a pozat într-un costum de baie tip rochiță, pentru a-și etala noua siluetă. Oana Roman, care săptămâna trecută susținea că aproape nu se mai recunoaște în oglindă, după ce a slăbit atât de mult susține că nu este perfectă, însă nici nu tinde către așa ceva. Se bucură doar, din plin, că a adoptat un stil de viață sănătos, care a ajutat-o să-și atingă scopul.

Citește și: Ștefan Manolache va deveni tătic! Fostul iubit al Andreei Antonescu face primele declarații:„E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit'

„Nu sunt perfectă, dar nici nu-mi doresc asta. Am 44 de ani și sunt sănătoasă, sunt împăcată cu mine si nu trăiesc dupa regulile și dorințele nimănui. Fac doar cum simt și dacă prin ce fac reușesc să fiu exemplu altora, e bine. Daca nu, eu tot pe drumul meu merg”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Nicoleta Dragne de la Insula iubirii a născut prematur. Primele imagini cu bebelușul:'Am simțit că mă rup în două'

„Mai bine naturală decât perfectă jonglând cu intervențiile!”

Precum era de așteptat, în dreptul pozei s-au remarcat o serie de comentarii, majoritatea de laudă: „Îți vine foarte bine costumul de baie”, „Wow, ce schimbare, ești în cea mai bună formă a ta fizică de până acum. Felicitări Oana, pentru voință și determinare!”, „Bravo Oana! Te admir mult pentru felul tău de a fi!”, „Ai dreptate și apoi nu poți fi pe placul tuturor”, „Ești o frumoasă și îmi place mult cum ai slăbit! Te invidiez, sincer, pentru ambiția pe care o ai, mie îmi lipsește cu desăvârșire. Felicitări”, „Arăți nemaipomenit oricum. Hai să trăim după alte principii, mai bune și mai sănătoase”, „Mai bine naturală decât perfectă jonglând cu intervențiile! Numai bine!”, „Lasă lumea să vorbească, ăsta-i rostul ei”.

Citește și: Andra a împlinit 34 de ani! Și-a aniversat ziua de naștere alături de familie și prieteni:„Ce repede trece timpul'

Printre altele s-a remarcat și un comentariu răutăcios, care a primit și răspuns din partea vedetei: „Cu banii furați de acasă de pâine a slăbit ??', este un mesaj, care a primit rapid și un comentariu din partea Oanei Roman: Doamnă, n-aveți ceva frumos de făcut? E păcat să vă irosiți comentând și bătând câmpii. Sincer, aveți o vârstă, nu aveți familie, copii, nepoți? Vă rog eu, dați iubire, nu ură, că se întoarce'.

Citește și: Alin Oprea și-a salvat fosta soție de la închisoare. Larisa a lovit două femei pe trecerea de pietoni:'A iertat-o înainte să moară'

Oana-Roman-1Oana-Roman-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton